Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aicina piedalīties slēpju pārgājienā Brenguļi – Valmiermuiža

Anita Zušmane, 04.02.2011. 14:35

Sestdien, 12. februārī, no pl.10:00 aktīvā tūrisma centrs „Eži" sadarbībā ar alus darītavām „Valmiermuižas alus" un Brenguļu „Abula alus" organizēs slēpju pārgājienu, kas savienos abas alus darītavas.
Aicina piedalīties slēpju pārgājienā Brenguļi – Valmiermuiža

Plānotā maršruta Brenguļi- upe Abuls- Abula ieteka Gaujā- Baiļu kalns- Vanšu tilts- Valmieras stāvie krasti – Daliņi- Valmiermuižas alus darītava kopgarums būs 16 km. Slēpojums tiks atklāts, sportistiem dodoties trasē svinīgas mūzikas pavadījumā. Galapunkts - alus darītava „Valmiermuižas alus", kur slēpotājus gaidīs vakariņas un mobilā pirts, kā arī citas interesantas aktivitātes.

Slēpojums sāksies Brenguļu sporta kompleksā „Kaimiņi". Jāņem vērā, ka trase marķēta netiks – leģendu un karti varēs saņemt pie starta līnijas. Slēpotāji varēs izvēlēties sev tīkamāko maršrutu, vadoties pēc katra sagatavotības pakāpes.Tāpat tiks piedāvāta arī iespēja doties trasē individuāli vai kopā ar gidu. Ieteicams izmantot pārgājieniem un mežam paredzētas slēpju ekipējumu. Uz vietas būs pieejama arī slēpju noma. Tāpat organizatori parūpēsies arī par dalībnieku nogādāšanu uz starta vietu.

Organizētāji uzsver, ka slēpojums nav sacensības, tā mērķis – sasniegt galapunktu.

Sīkāku informāciju skatīt: www.ezi.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV