Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pirmo Pikošanās čempionātu Latvijā apmeklē vairāki simti cilvēku

Aiva Avota-Zalstere, 08.02.2011. 09:10

Pirmajā Pikošanās čempionātā Latvijā, kura idejas iniciators ir Actimel, svētdien, 6.februārī Mežaparka atpūtas kompleksā "Ziemas Parks" sacensību disciplīnās kopā startēja 300 cilvēku, piedaloties gan individuāli, gan ģimeņu un draugu komandās.
Pirmo Pikošanās čempionātu Latvijā apmeklē vairāki simti cilvēku

Pikošanās sacensības sastāvēja no vairākām disciplīnām, tādējādi katrs dalībnieks varēja piedalīties, neatkarīgi no savām sportiskajām iemaņām un vecuma. Dalībnieki varēja izmēģināt savus spēkus disciplīnās "Trāpīgais", "Lidojošais maiss", "Sniega lode" un "Sniega kaķene". Uzvarētājus un īpašās nominācijas noteica vairākās kategorijās - individuālie dalībnieki pieaugušo un bērnu grupā, kā arī ģimeņu un draugu komandās. Uzvarētāji saņēma pārsteiguma balvas no pasākuma idejas iniciatora Actimel un Mežaparka atpūtas kompleksa "Ziemas Parks".

Pasākuma kulminācija bija lielā pikošanās, kuras galvenais uzdevums bija sapikot pretējās komandas torni. "Torņus veidojām no kastēm, uz kurām pasākuma apmeklētāji uzrakstīja lietas vai paradumus, no kuriem labprāt atbrīvotos, piemēram, slikts garastāvoklis, dusmas, slinkums un citus," skaidro Linda Bula, pasākuma iniciatora Actimel Zīmola vadītāja Baltijas valstīs. Lielās pikošanās dalībnieki simboliskā cīņā sapikoja visus nevēlamos paradumus un nobeigumā draudzīgi sapikojās arī savā starpā.

Kā norāda Linda Bula, pasākuma galvenais mērķis ir sasniegts: "Kuplais pasākuma apmeklētāju skaits pierādīja, ka ikviens var izbaudīt ziemas priekus, gūstot neaizmirstamus iespaidus kopā ar ģimeni un draugiem. Ceru, ka šo pikošanos čempionātu varēsim iedibināt par jauku tradīciju Latvijā."

Vairāk informācijas par Actimel Pikošanās čempionātu un rezultātiem, kā arī pasākuma fotogrāfijas varat apskatīt Actimel oficiālajā lapā portālā Draugiem.lv - www.draugiem.lv/actimel un www.actimel.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV