Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Selver, Roeselare izkrīt, Cuneo turpina

Latvijas Volejbola federācija, 10.02.2011. 11:55

Ar mainīgām sekmēm vakar Eiropas kausu spēles aizvadīja trīs latviešu pārstāvētie volejbola klubi.

Jāņa Pēdas pārstāvētais Bre Banca Lannutti Cueno izbraukumā ar 3-1(-21,13,21,18) izcīnīja uzvaru Čempionu Līgas 'Play off 12' (1/8fināls) kārtas atbildes spēlē pret Lokomotiv Belgorod, nodrošinot uzvaru arī divu spēļu summā. Pēda laukumā devās epizodiski, punktus neguva. 'Play off 6' (1/4fināls) kārtā Cuneo pretinieki būs cits Krievijas klubs - Maskavas Dinamo. Pāra uzvarētājs iekļūs Čempionu Līgas 'Final Four'.

Armanda Celitāna pārstāvētais Knack Randstad Roeselare Čempionu Līgas 'Play off 12' kārtas atbildes spēlē izbraukumā ar 0-3(-21,-17,-15) piekāpās PGE Skra Belchatow. Tādējādi pēc divām spēlēm rezultāts bija neizšķirts 1-1, un uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešams 'zelta sets', kurā ar 15-12 spēcīgāki izrādījās poļi. Celitāns spēli aizvadīja komandas pamatsastāvā (statistikas informācija nav pieejama). Līdz ar to Armandam Celitānam un viņa pārstāvētajam klubam Eiropas kausu sezona ir noslēgusies. Jau šajā nedēļas nogalē Knack Randstad Roeselare pēc zaudējuma Polijā gaida smags pārbaudījums Beļģijā, kur sestdien tiks aizvadīts Beļģijas kausa fināls - Roeselare pretinieks Čempionu Līgas 'Play off 12' kārtu pārvarējušais Noliko Maaseik.

Eiropas kausu sezona noslēgusies arī 'kaimiņu' klubam Selver Tallinn, kuru pārstāv Latvijas izlases cēlājs Deniss Petrovs. Selver CEV Izaicinājuma kausa 1/4fināla atbildes spēlē izbraukumā ar 2-3 (-22,21,-23,23,-10) piekāpās grieķu EA Patron, līdz ar to zaudējot arī divu spēļu summā 0-2. Petrovs komandas labā guva 6 punktus.

Ceturtdien CEV Kausa 1/4fināla atbildes spēlē spēkiem mērosies Valtera Rammas Sofijas CSKA un Gundara Celitāna pārstāvētais Ziraat Bankasi. Pirms nedēļas ar 3-2 pārāki bija CSKA. Ceturtdien Čempionu Līgas 'Play off 12' kārtas atbildes spēli aizvadīs arī Olgas Točko-Ativi pārstāvētais Rabita Baku, kam pēc pirmajā spēlē piedzīvotā zaudējuma nu ir jāatspēlējas.

www.volejbols.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV