Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Piektais sabraukums sieviešu komandām

Lilita Mitrofanova, 10.02.2011. 17:21

Šajā nedēļas nogalē, no 12.-13.februārim, Daugavpilī, Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1, norisināsies Latvijas atklātā čempionāta sieviešu komandām piektais sabraukums, kurā piedalīsies latviešu komandas – Jelgava/LU, Ropaži/MSĢ, SVK „Ezerzeme" un Latvijas jauniešu izlase.

Pēc 4.sabraukuma rezultātiem turnīra tabulas pirmās divas vietas ieņem Ropaži/MSĢ un Jelgava/LU. Abām komandām pa vienam zaudējumam čempionātā.

Ropaži/MSĢ treneris Ilmārs Pūliņš: „Šajā sabraukumā, kas norisināsies Daugavpilī, nespēlēs divas spēlētājas – Inga Ikauniece un Krista Kraskura, bet pārējās spēlēs. Spēlēs izceļas Inese Jursone, ar savu uzbrukumu un agresivitāti uzbrukumā. Pateicoties I.Jursonei mēs iepriekšējos sabraukumos izcīnījām ļoti svarīgas uzvaras pār Lietuvas komandām." Uz jautājumu vai šāda veida čempionāts ir nepieciešams, I.Pūliņš atbild viennozīmīgi: „Šāds čempionāts ir nepieciešams, gan mūsu, gan Lietuvas komandas šīm sacensībām ir piegājušas ļoti nopietni. Treneri uz katru sabraukumu labi sagatavo komandas, ir jūtama aizvien sīvāka pretestība. Par to liecina arī tas, ka iepriekšējā sabraukumā Jelgavas komanda piekāpās Lietuvas Heksas volejbolistēm. Runājot par turnīra tabulu, šaubos vai Lietuvas komandas mūs vairs var panākt, jo pirmajos sabraukumos esam dabūjuši diezgan daudz punktus.
Protams, nebūtu slikti, ja šajā projektā varētu piesaistīt arī Igaunijas komandas. Pagaidām esmu apmierināts ar to kā ir.
Daugavpilī varēs redzēt spēku samērus Jelgavas/LU un mūsu savstarpējā spēlē. Būs interesanti, jo tagad katrā sabraukumā atklājas kas jauns, dažādi pārsteigumi. Paliek aizvien interesantāk un dramatiskāk!"

Latvijas jauniešu izlases trenere Inguna Minusa: „Uz Daugavpili dosimies nepilnā sastāvā, jo dažas spēlētājas saslimušas ar gripu."

Katra sabraukuma, katrā spēlē tiek noteiktas labākās spēlētājas:
12.-14.11.2010.
Ropaži/MSĢ – Sanda Ragozina, Kitija Megne, Krista Kraskura, Madara Nemme
SVK „Ezerzeme" – Karina Soldatenkova, Lilita Rude, Diāna Katiševa, Stefani Onskule

10.-12.12.2010.
Ropaži/MSĢ – Kitija Megne, Simona Rozīte, Laine Cielēna, Inese Jursone
Jelgava/LU – Ance Auziņa, Marita Leja, Līga Lejiņa, Kristīne Lece

28.-30.01.2011.
Ropaži/MSĢ – Inese Jursone, Kitija Megne, Sanda Ragozina, Laine Cielēna
Jelgava/LU – Ance Auziņa, Dace Ieviņa, Aleksandra Tihovska
SVK „Ezerzeme" – Inna Bogomoļņikova, Vita Školina, Stefani Onskule, Irina Kartašova
Latvijas jauniešu izlase – Katrīna Strode, Annija Āboliņa, Rūta Treija, Gita Brokāne

Vairāk informācijas par spēlēm un rezultātiem http://www.volejbols.lv/empionti/1837

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV