Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionāts sestdien Saldū

Lana Daniela, 11.02.2011. 10:20

Laika Vecis oficiāli paziņo, ka sals būs pietiekams un sestdien, 12. februārī, uz aizsalušā Saldus ezera notiks Latvijas dīķu hokeja čempionāta Red Bull Open Ice otrais posms. Rietumu divīzijas atlasē noskaidrosies piecas komandas, kas piedalīsies Red Bull Open Ice finālā 20. februārī Rīgā uz AB dambja. 16 labākās komandas no visas Latvijas finālā cīnīsies par uzvaru un galveno balvu – ceļojumu uz Austriju, hokeja komandas Red Bull Salzburg mājas mītni.
Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionāts sestdien Saldū

Patlaban komandu pieteikšana Rietumu divīzijai ir beigusies un redbull.lv lasāms saraksts ar 32 komandām, kas piedalīsies atlasē un rezerves komandām, kas ieņems to komandu vietu, kas būs reģistrējušās, bet neieradīsies uz sacensībām. Ņemot vērā iepriekšējā posma pieredzi Ikšķilē, organizatori aicina ierasties vismaz pirmās 20 rezerves komandas, jo trešdaļa pirmo 32 pieteikto komandu uz sacensībām neierodas vai neierodas laikā. Jāatgādina, ka Red Bull Open Ice Latvijas čempionāta norises vietas izvēlējās paši hokeja spēlētāji, savu iecienīto dīķi piesakot www.redbull.lv un balsojot par to. Par Saldus ezeru nobalsoja gandrīz 1000 reižu.

Red Bull Open Ice Austrumu divīzijas atlasi vadīja hokeja komandas Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons, kas atgriezīsies arī finālā, bet Rietumu divīzijas vadītājs būs Latvijas šī gada pārstāvis Red Bull Crashed Ice Pasaules čempionātā Armands Tripāns. A. Simsonam, savukārt, ir kas sakāms šī pasākuma sakarā: „Latvija ir hokeja lielvalsts! Gan pateicoties mūsu lieliskajiem līdzjutējiem, gan arī hokeja mīļiem, kuri ar šo azartisko un vīrišķīgo sporta veidu nodarbojas savā brīvajā laikā. Tas, ka Latvijas hokeja amatieri ir traki un aktīvi, tas nevienam vairs nav jāpierāda, jo mākslīgā ledus haļļu noslogojums ir tāds, ka pirmie uz ledus nāk īsi pirms septiņiem rītā un pēdējie pēc nakts hokeja nodarbībām ledus halles pamet pēc vieniem naktī. Tiklīdz uz Latvijas ūdenskrātuvēm izveidojas pirmie ledus slāņi....protams, ka tos apsēž zemledus makšķernieki. Bet, sagaidot, kad ledus slānis ir atbilstošs un drošs uz ledus parādās hokeja entuziasti. Tāpēc manas domas par šo lielisko Red Bull Open Ice hokeju ir tikai un vienīgi vislabākās. Jo Latvijā sevi uz ledus grib pierādīt un parādīt pilnīgi visi, kuriem kājās ir slidas. Un izpildīt filigrānos Aleksandra Niživija meistarstiķus brīvā dabā uz dīķiem mēģina katru reizi, kad kāpj uz ledus."

Tuvojoties pasākumam, visas izmaiņas un precizējumi lasāmi Red Bull Latvija mājaslapā www.redbull.lv un Red Bull Open Ice Lv fanu lapā sociālajā portālā Facebook, kur pieejamas arī speciālās aktivitātes un konkursi - lai piedalītos tajos, jākļūst par Red Bull Open Ice Latvijas fanu un pirmajam jāatbild uz konkrēto jautājumu. Šajā pašā nedēļā konkursi un balvas arī radio Star FM ēterā katru dienu plkst. 16.45

Par Red Bull Open Ice

Neprofesionāliem hokeja spēlētājiem ir iespēja izbaudīt šīs aizraujošās spēles garšu un iegūt galveno balvu – ceļojumu uz Zalcburgu, viesojoties Red Bull Salzburg hokeja komandas mājas mītnē, kā arī citas interesantas balvas no pasākuma atbalstītājiem – veikaliem Hokeja Pasaule (Sports Lukss) un auto dīlera BM Auto. Red Bull Open Ice katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs, kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess. Komandas cīnās Rietumu, Austrumu un Rīgas divīzijās un katra no tām notiek citā dīķi – tieši tajā, kas uzvarēja balsošanā. Katrā komandā jābūt četriem spēlētājiem + vienam rezervistam. Katrs pasākuma dalībnieks drīkst startēt tikai vienas komandas sastāvā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV