Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas atklātā volejbola čempionāta līderpozīcijā izvirzās Ropaži/MSĢ

Lilita Mitrofanova, 14.02.2011. 09:48

Noslēgušās Latvijas atklātā volejbola čempionāta sieviešu komandām 5.sabraukuma spēles, kas norisinājās Daugavpilī. Šajā sabraukumā piedalījās tikai Latvijas komandas – Jelgava/LU, Ropaži/MSĢ, SVK „Ezerzeme" un Latvijas jauniešu izlase.

5.sabraukumā tikai uzvaras svinēja Ropaži/MSĢ, tādējādi ieņemot 1.vietu turnīra tabulā, 2.vietā Jelgava/LU, trešās Latvijas jauniešu izlase, bet 4.vietā SVK Ezerzeme. 5.sabraukuma turnīra tabula http://www.volejbols.lv/empionti/1837

Kopējā turnīra tabula http://www.volejbols.lv/empionti/1838

Ropaži/MSĢ treneris Ilmārs Pūliņš: „Sabraukumos, kuros piedalās Latvijas komandas, saspringtākās spēles veidojas starp Ropaži/MSĢ - Jelgava/LU un SVK Ezerzeme - Latvijas jauniešu izlase komandām. Pirms šīm spēlēm zālē bija jūtama saspringta gaisotne. Mums spēlē pret Jelgavu izdevās uzvarēt pirmo setu, kas bija ļoti svarīgi, lai spētu uzvarēt visu spēli. Jāsaka, ka šī mums bija ļoti vērtīga uzvara. Pirms spēles bijām noskaņojušies cīnīties, bet par uzvaru nedomājām. Pretinieku komanda ļoti labi spēlēja aizsardzībā, arī citos spēles elementos gāja labi, bet ikreiz kaut kas nedaudz pietrūka, savukārt mums šajos brīžos veicās vairāk, tādējādi gala rezultāts bija mums par labu. Mūsu komandām visas spēlētājas nospēlēja labi, bet īpaši gribu izcelt Inesi Jursoni, kas ļoti palīdzēja izcīnīt uzvaru pār Jelgavas komandu. Runāju ar citiem treneriem un esam patīkami pārsteigti, ka čempionāts paliek aizvien interesantāks."

Latvijas jauniešu izlases trenere Inguna Minusa: „Komanda sāk nostabilizēties un varam ar katru pretinieku nospēlēt daudz līdzvērtīgāk. Meitenes spēlēm pieiet daudz nopietnāk, samazinājies kļūdu procents. Šajā sabraukumā pirmā spēle (pret Jelgavu) mani neapmierināja, otrajā (pret Ropaži/MSĢ) meitenes saņēmās un lika pretiniecēm panervozēt. Līdz beidzot pret Daugavpils komandu izcīnījām uzvaru. Ceru, ka nākamajos sabraukumos spēsim sagādāt arī kādu negaidītu rezultātu."

Ropaži/MSĢ – Jelgava/LU 3-0(23;15;13)
Latvijas jauniešu izlase-SVK Ezerzeme 3-0(11;19;23)
Visu spēļu rezultāti http://www.volejbols.lv/empionti/1837

Labākās spēlētājas šajā sabraukumā
Ropaži/MSĢ – Laine Cielēna, Inese Jursone
Jelgava/LU – Kristīne Lece, Marita Leja, Ance Auziņa
SVK „Ezerzeme" – Evita Želve, Vita Školina, Inna Bogomoļņikova
Latvijas jauniešu izlase – Alise Pastare, Amanda Neigauze, Annija Āboliņa

Vairāk informācijas par spēlēm un rezultātiem http://www.volejbols.lv/empionti/1837

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV