Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Telpu futbola čempionātā Liepājā sāk iezīmēties līdervienības

Mārtiņš Kozlovskis, 14.02.2011. 11:01

Aizgājušajā nedēļas nogalē, 12. un 13. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās divas spēļu kārtas Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā. Jau pie trijām uzvarām ir tikušas trīs komandas – „Grobiņa", „Tosmare" un „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs" futbolisti.

Kopumā divu dienu laikā tika aizvadītas astoņas spēles jeb otrā un trešā spēļu kārta. Visas sestdienas spēles beidzās ar vienas komandas izteiktu pārsvaru un vislabāk sekmējās vienai no B grupas līdervienībai „Grobiņa", kura vairāk nekā pārliecinoši ar rezultātu 9:2 sagrāva „Olymp Sport" futbolistus. Vēl pie uzvarām šajā dienā tika „Tosmare", „Nīca" un „UPTK", kas negaidīti pārliecinoši ar rezultātu 7:1 apspēlēja „Medzes" komandu.

Savukārt, svētdien cīņas bija daudz spraigākas. Jau pirmajā spēlē tikās vienas no spēcīgākajām A grupas komandām – „Nīca" un „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs" futbolisti. Sīvā un smagā cīņā minimālu uzvaru izcīnīja avīžnieki, tādējādi čempionātā izcīnot jau trešo uzvaru tikpat aizvadītajās spēlēs.

Otro smago zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja „Medzes" komanda, kura arī šajā dienā pārliecinoši ar rezultātu 1:9 kapitulēja iepriekšējā gada čempioniem „V.O.V.A.". Vēl „Rajoņiki" ar rezultātu 6:3 pārspēja „Martens" komandu, bet ne bez grūtībām savu trešo uzvaru tikpat aizvadītajās spēlēs izcīnīja „Grobiņas" futbolisti, kuri rezultatīvā cīņā ar 7:6 pārspēja „SLV PLUSS" komandu.

Līdz ar to, pēc trijām spēļu kārtām ir iezīmējušies pirmie līderi. A grupā trīs uzvaras tikpat aizvadītajās spēlēs ir „Tosmares" un „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs" komandām, kurām savā starpā būs jātiekas jau gaidāmajā nedēļas nogalē. Savukārt, par vienīgo B grupas līdervienību ir kļuvusi „Grobiņas" komanda, kuras rēķinā ir trīs uzvaras tikpat aizvadītajās spēlēs.

Nākošās spēles tiks aizvadītas jau nākošajā nedēļas nogalē. Interesantas solās būs „Tosmare" – „KV/LP", „Grobiņa" – „UPTK" un „Rajoņiki" – „Ezermala" dueļi. Bet dienas pēdējā spēlē tiksies „V.O.V.A." ar B grupas pastarīšiem „Olymp Sports" komandu. Spēles sāksies jau no pulksten 11:00.

Liepājas pilsētas telpu futbola spēļu rezultāti (12. februāris):
"Martens" - "Tosmare" 0:5
"Nīca" - "Ezermala" 5:1
"Grobiņa" - "Olymp Sport" 9:2
"Medze" - "UPTK" 1:7

(13. februāris):
"Nīca" - "KV&LP" 1:2
"Martens" - "Rajoņiki" 3:6
"SLV PLUSS" - "Grobiņa" 6:7
"Medze" - "V.O.V.A." 1:9

Spēļu kalendārs (19. februāris):
11:00 "Tosmare" - "KV&LP"
12:00 "Rajoņiki" - "Ezermala"
13:00 "Grobiņa" - "UPTK"
14:00 "V.O.V.A." - "Olymp Sport"

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.
Ieeja: bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV