Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Notiks augstskolu atklāto sacensību volejbolā trešā kārta

Lilita Mitrofanova, 17.02.2011. 11:13

Svētdien, 20.februārī, Aizkraukles novada ģimnāzijas sporta zālē, Lāčplēša iela 21, visas dienas garumā norisināsies augstskolu atklāto sacensību volejbolā trešais sabraukums, kurā piedalīsies sieviešu komandas no dažādām Latvijas augstskolām, kā arī amatieru komandas no Latvijas reģioniem.
Notiks augstskolu atklāto sacensību volejbolā trešā kārta

Trešajai kārtai pieteiktas astoņas sieviešu volejbola komandas - Latvijas Universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Latvijas Sporta un pedagoģijas akadēmija, SK Babīte, Kuldīgas novada sporta skola, Aizkraukles AV, Rīgas Volejbola skola un komanda no Gulbenes.

Gandarīts par to, ka sabraukums norisinās Aizkrauklē ir komandas Aizkraukle AV treneris un sabraukuma organizators Juris Benjavs: „Tā kā sieviešu volejbols šādā līmenī Aizkrauklē notiek pirmo reizi, to vēros arī Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums. Par šīm sacensībām interesējas arī vietējā televīzija, kā arī lielākais vietējais laikraksts „Staburags". Šis Aizkrauklē ir nebijis pasākums, tāpēc visiem interesants. Domāju, ka šādas sacensības vairāk būtu jāorganizē ārpus Rīgas, protams, mēs būtu priecīgi vienu sabraukumu pie sevis organizēt ik gadu." Par komandas gatavību šim sabraukumam treneris J.Benjavs saka: „Komanda gatavojas un mēs cīnīsimies katrā spēlē, arī ar RVS, kas ir daudz spēcīgākas par mums. Kopumā par sacensībām esmu apmierināts, bet ceru, ka nākotnē šo sacensību ietvaros meitenēm būs iespēja izspēlēties vairāk. Šobrīd spēlē tikai divus setus un dažkārt visas meitenes netiek spēlēt. Bet kopumā prieks, ka arī meitenēm tiek organizēti turnīri."

Sacensības paredzētas četrās kārtās, kurās noskaidros komandas, kas finālā cīnīsies par uzvarētājas titulu. Katra kārta tiks aizvadīta sabraukumos, kā vienas vai divu dienu turnīrs.

4. kārta – Jelgava, 12.-13.marts 2011

Fināls - Rīga, 02.-03.aprīlis 2011

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV