Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nosaukti LBL Zvaigžņu spēles komandu sastāvi

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa, 18.02.2011. 16:43

27. februārī Zemgales olimpiskajā centrā Jelgavā Rietumu komandu vadīs mājinieks – Zemgales galvenais treneris Varis Krūmiņš. Austrumu komandas priekšgalā būs pēdējā laikā ļoti veiksmīgi spēlējošās Valmieras galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš.
Nosaukti LBL Zvaigžņu spēles komandu sastāvi

Rietumu komandā spēli sāks līdzjutēju iebalsotie BK Ventspils pārstāvji: Jānis Strēlnieks, Ingus Bankevics, Rašads Andersons, Artūrs Strēlnieks un Lauris Blaus (viņš aizstās savainoto Sauļu Kuzminsku). Vēl Rietumu komandā iekļauti: Evejinmi Efedžuku (Ventspils), Ilmārs Bergmanis un Jēkabs Rozītis (abi Zemgale), Eštons Mičels (Liepājas lauvas) un Roberts Mednis (BA Turība).

Austrumu komandas pamatpiecniekā būs vefieši Dairis Bertāns, Sandis Valters, Kristaps Janičenoks un Kaspars Bērziņš, kā arī valmierietis Pāvels Veselovs, kurš aizstās savainoto Andreju Šeļakovu. Vēl Austrumus pārstāvēs Artjoms Parahauskis (VEF Juniors), Jānis Kaufmanis (Valmiera), Agnis Čavars, Dereks Viljamss (abi Barons/O!Karte) un Žanis Peiners (Latvijas Universitāte).

LBL Zvaigžņu spēle starplaikos LBL labākie spēlētāji sacentīsies Sportland Slam dunk un Sportland trīspunktu metienu konkursos. Tālmetienu izpildē savu māku rādīs arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas labākās snaiperes. Treneri sacentīsies metienos no laukuma centra. Notiks arī LBL komandu karsējmeiteņu konkurss.

Portālā Basket.lv izveidota īpaša Zvaigžņu spēles lapa, kurā atrodama informācija par gaidāmo un jau notikušajām spēlēm, konkursu apraksti, atbalstītāju piedāvājumi, video un foto galerijas.

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs (cena: Ls 2-6).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV