Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Turpinās cīņas Liepājas pilsētas basketbola čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 18.02.2011. 18:27

Sestdien, 19. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas kārtējās spēles Liepājas pilsētas basketbola čempionātā. Kopumā šajā dienā tiks aizvadītas trīs spēles, kuras sāksies jau no pulksten 11:00.

Atgādinām, ka pirms nedēļas tika aizvadītas pirmās šā gada čempionāta spēles. Jau pirmajās divās spēlēs pie uzvarām tika „Red Sun Buffet" basketbolisti, kuri uz doto brīdi arī ir čempionāta līderi.

Sestdien kā pirmie laukumā dosies „LSSS 3" un „Interspiro" komandas. Ja „Interspiro" rēķinā ir uzvara pār „LSSS 2", tad „LSSS 3" savā pirmajā spēlē ļoti smagi zaudēja „Red Sun Buffet" komandai. Vēl šajā dienā laukumā dosies „RM Siltums" – „Liepājas Hits" un „Ģeodēzists.LV" – „Kraukļi/LP" komandas.

Par turpmākajām spēlēm skaidrību vēl nav, taču domājams, ka vairākas cīņas tiks aizvadītas darba dienas vakaros. Par turpmākajām spēlēm informācija sekos vēlāk.

Spēļu kalendārs (19 februāris):
11:00 LSSS 3 - Interspiro
12:30 Liepājas Hits - RM Siltums
14:00 Ģeodēzists.LV - Kraukļi/LP

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja: bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV