Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Oļegs Meļehs pēc smagas traumas atgriežas riteņbraukšanā

Jānis Baltaisbrencis, 22.02.2011. 09:36

Daudzkārtējais Latvijas čempions riteņbraukšanā Oļegs Meļehs, kurš 2010. gadā sacensībās Itālijā krita un guva smagas traumas, šogad atgriežas riteņbraukšanā.

2011. gadā Meļehs pārstāvēs Latvijas kalnu riteņbraukšanas komandu TREK-PHILIPS-SPORT 2000 un startēs lielākajos Latvijas kalnu riteņbraukšanas seriālos – TREK-PHILIPS MTB Maratons un SEB MTB maratons.

Oļegs Meļehs:"Paldies TREK-PHILIPS-SPORT 2000 komandai, kas man deva iespēju tieši viņu sastāvā atgriezties sportā pēc traumas! Protams, šobrīd mēs neviens nezinām, kā ies sacensībās, taču galvenais, ka ir abpusēja ticība par manām spējām braukt augstākajā līmenī!"

Savu atbalstu, lai sportists varētu pilnvērtīgi atgūt veselību un sagatavoties sezonai, sniedza oficiālais TREK velosipēdu izplatītājs Latvijā SIA Velosports un sporta preču veikalu tīkls SPORT 2000.

TREK velosipēdu izplatītājs SIA Velosports:"TREK velosipēdu ražotāji pēc smagas slimības palīdzēja augstākajā līmenī sportā atgriezties Lensam Ārmstrongam. Arī mums, kā TREK velosipēdu pārstāvjiem Latvijā, ir prieks palīdzēt Oļegam Meļeham atgūt veselību, atgriezties riteņbraukšanā un kļūt par daļu no mūsu komandas!"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV