Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Eiropas MTB čempions startēs Mammadaba slēpošanas maratonā

Maija Lazdiņa, 22.02.2011. 11:58

Sestdien, 26. februārī, Vietalvā (Pļaviņu novadā) Mailēs norisināsies Mammadaba slēpojums, kurā startēs Eiropas čempions kalnu divriteņu (MTB) maratonā. Slēpojumu jau otro gadu organizē Igo Japiņa sporta aģentūra sadarbībā ar sporta klubu Vietalva.
Eiropas MTB čempions startēs Mammadaba slēpošanas maratonā

Mammadaba slēpojumam ir pieteikušies vairāki Latvijā zināmi cilvēki, tostarp Dienas mediju kontrolpaketes īpašnieks Viesturs Koziols, plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis, sabiedrisko attiecību aģentūras Prospero īpašniece Mudrīte Grundule un māksliniece Indra Sproģe.

Savu dalību maratonā apstiprinājuši arī vairāki Latvijā ievērojami sportisti kā biatlonists Ilmārs Bricis, trīskārtējais ziemas olimpisko spēļu dalībnieks Jānis Hermanis. Sacensībās piedalīsies Eiropas čempions MTB Alans Orass.

Slēpošanas maratons notiks četrās dažādās distancēs: Sporta maratonā (38 km), (Diena) Tautas distancē (19 km), Veselības distancē (11 km) un bērnu distancē. Visi slēpojumi notiks klasiskajā stilā. Bērniem sacensības norisināsies šādās distancēs: 9 – 10 gadiem 1000 m, 7 – 8 g 800 m un 5 – 6 g 400m.

Sacensību dienā reģistrācija un numuru izsniegšana notiks no plkst. 9.30 līdz 11.30.

Starta laiki:
Sporta maratonam plkst. 12.00
Bērnu distancēm plkst. 12.20
(Diena) Tautas un Veselības slēpojumam plkst. 13.10

Pieteikšanās Mammadaba slēpojumam vēl turpinās. Dalībnieki var pieteikties sacensībām visos "SPORT 2000" veikalos vai reģistrēties interneta mājas lapā www.velo.lv līdz 24. februārim.

Sacensību dienā "SPORT 2000" pārstāvji uz vietas sniegs tehnisko palīdzību, kas saistīta ar slēpju sagatavošanu sacensībām. Jau otro gadu šo sporta pasākumu Mammadaba slēpojums atbalsta ģenerālsponsors lielākais pašmāju degvielas tirgotājs a/s Virši A, kā arī sporta veikalu tīkls SPORT 2000. Uzvarētāji saņems vērtīgas balvas un dāvanu kartes no sporta veikalu tīkla.

Visi sacensību rezultāti būs apskatāmi laikrakstā Diena un interneta mājas lapā www.velo.lv

Uz aktīvu dzīves veidu rosina Diena. Lai atjaunoto spēkus un sasildītos, finišā dalībnieki tiks cienāti ar siltu zupu un karstvīnu. Plašāka informācija par sacensībām, trasi un nolikumu ir pieejama interneta mājas lapā www.velo.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV