Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija „Basketbols aicina" Jelgavā

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa, 25.02.2011. 09:45

Šodien Jelgavas 4.pamatskolā un Zemgales Olimpiskajā centrā notiks Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija "Basketbols aicina".

Šoreiz akcijā piedalīsies BK Zemgale spēlētāji - Andris Justovičs, Edgars Krūmiņš un Jēkabs Rozītis, kuri praktiskās un atraktīvās nodarbībās ar basketbolu iepazīstinās Jelgavas pamatskolas pirmo trīs klašu skolēnus. Uzdevumus bērniem palīdzēs veikt arī Jelgavas BJSS audzēkņi. Pēc sporta nodarbības ikviens skolēns varēs uzdot jautājumus BK Zemgale spēlētājiem.

Akcijas "Basketbols aicina" mērķis ir pievērst basketbolam aizvien vairāk bērnus un skolēnus, popularizēt sporta veidu, iepazīstināt bērnus un to vecākus ar iespējām, ko sniedz basketbols – veselīgs, sportisks dzīvesveids, rakstura veidošana, kopīgi panākumi, uzvaras un izglītības iespējas.

Swedbank LJBL skolai dāvinās vairākus desmitus basketbola bumbas, skolēni tiks pie stilīgiem akcijas T-krekliem, kā arī notiks visdažādākie paraugdemonstrējumi ar BK Zemgale basketbolistu piedalīšanos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV