Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Gaidāmas divas spēles pilsētas basketbola čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 25.02.2011. 13:37

Šodien Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies divas Liepājas pilsētas basketbola čempionāta spēles. Vispirms, pulksten 19:00 laukumā dosies „RM Siltums" – „LSSS 3" komandas, bet pēc tam uzreiz spēkiem mērosies „LSSS 2" un „Liepājas Hits".

Šīs divas spēles būs vienīgās šīsnedēļas spēles pilsētas basketbola čempionātā. Šo sestdien un svētdien Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Swedbank jaunatnes basketbola līgas spēles itin visās sporta zālēs, līdz ar to, nākošās pilsētas čempionāta spēles tiks aizvadītas 5. un 6. martā.

Kā pirmie cīņas piektdien uzsāks „RM Siltums" un „LSSS 3" komandas. „RM Siltums" rēķinā ir divas uzvaras tik pat aizvadītajās spēlēs. Savukārt, „LSSS 3" rēķinā ir divas pamatīgas sagrāves pret „Red Sun Buffet" un „Interspiro" komandām.

Pēc tam laukumā dosies „LSSS 2" un „Liepājas Hits" vienības. Neviena no komandām uzvaras garšu līdz šim vēl nav izjutusi un domājams, ka piektdien laukumā ritēs bezkompromisa cīņa. Šīs spēles sākums pulksten 20:30.

Spēļu kalendārs (25. februāris):

19:00 „RM Siltums" – „LSSS 3"
20:30 „LSSS 2" – „Liepājas Hits"

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja: bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV