Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aizritējušas Liepājas atklātās meistarsacīkstes boksā

Mārtiņš Kozlovskis, 28.02.2011. 13:00

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās Liepājas Atklātās meistarsacīkstes boksā. Kopumā sacensībās piedalījās 60 bokseri no Grobiņas, Aizputes, Jūrmalas, Ventspils, Rīgas un Liepājas.

Spraiga cīņa izvērtās starp Liepājas Kompleksās sporta skolas audzēkņiem - finālcīņu dalībniekiem - Jāni Zāli un Jāni Valkīru, kas savus spēkus pierādīja pieaugušo grupā (svara kategorijā līdz 60 kg). Šoreiz ar nelielu pārsvaru spēcīgāks bija J.Valkīrs.

Vēl ļoti interesanta cīņa ritēja svara kategorijā līdz 69 kg, kur finālā Kaspars Pīrāgs piekāpās Liepājas kikbokserim („K-Sport") Guntim Drāzniekam. Smagajā svara kategorijā (līdz 75 kg) boksējās Kristaps Zuļģis, taču treneris Kārlis Knitners uzskata, ka viņa audzēknis neparādīja to sniegumu, kuru būtu spējis, ja nepārkāptu treniņu režīmu.

No junioriem jāatzīmē Kompleksās sporta skolas boksera Kārļa Šēna debija ringā pret jūrmalnieku Kristapu Priedolu. Grūtajā cīņā uzvaru izcīnīja Kārlis Šēns.

Kopumā Kompleksās sporta skolas audzēkņu kontā varam ieskaitīt 14 pirmās vietas, 14 otrās un četras trešās vietas. Tagad bokseriem galvenie mači gaidāmi marta vidū – Latvijas čempionāts un meistarsacīkstes, kas notiks Jelgavā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV