Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Bērnu futbola attīstības centrs ielūdz visus futbola līdzjutējus uz „Futo Kauss" turnīru

Ilona Upeniece, 04.03.2011. 12:13

No 5. līdz 6. martam Rīgā „Olimpiskajā Sporta centrā" norisināsies „Bērnu futbola attīstības centra" (BFAC) rīkotais turnīrs „Futo Kauss", kurš kļuvis par tradīciju šajā gadā un norisināsies jau septīto reizi, taču pirmo reizi „Futo Kausa" ietvaros laukumā dosies 2005.gadā dzimušo bērnu komandas.

„Šī kausa izcīņa tiek organizēta, lai mazajiem futbolistiem dotu iespēju ne tikai piedalīties futbola sacensībās, bet arī pavadīt laiku draugu un vecāku lokā," turnīra ideju komentē BFAC valdes priekšsēdētāja Ilona Upeniece. „Turnīrs tiek organizēts tieši jaunākajās grupās, lai bērni izjustu prieku, ko spēj sniegt futbols, jo šis turnīrs man ir kļuvis par tādu kā sirds lietu –bērnu patiesās emocijas mums sagādā vislielāko gandarījumu."

„Sacensību gaitā par futbolistu labsajūtu un atbalstu maču gaitā rūpēsies turnīra talismans krokodils un visu jauno futbolistu vecāki, kuri savus censoņus atbalsta visa turnīra gaitā, jo spēļu laikā viņu atbalsts ir bijis galvenais punkts panākumu gūšanā," turpina Upeniece.

BFAC pārstāve arī atklāja, kad pirmo reizi turnīra atbalstītāju pulkam pievienojās sporta preču veikals „Komanda" un interneta veikals „FansWorld", kas kopā rūpēsies par balvām turnīra labākajiem spēlētājiem katrā pozīcijā, jo šādas nominācijas arī tiks noteiktas pirmo reizi.

Piektajā martā laukumā dosies 2002., 2004., 2005.gadā dzimušo bērnu komandas, bet dienu vēlāk uzvarētājs tiks noskaidrots 2003.gadā dzimušo futbolistu grupā.

Vecākajā grupā par posma uzvarētāja titulu cīnīsies JDFS „Alberts", FS „Metta" Mārupe, FC „Jūrmala", RFS, FS „Metta" (Rīga), JDFS „Alberts 2", FK „Daugava"(Rīga) un „Šitika" FS komandas.

Paralēli norisināsies spēles 2004.gadā dzimušo jauniešu grupā, kurā savukārt startēs JFC „Skonto", JDFS „Alberts B", FS „Metta" Ķekava, FC „Jūrmala", FS „Metta" Mārupe, JDFS „Alberts A", FS „Metta" Rīga, FK „Baltika", FS „Metta 2004" un JFC futbolisti.

Tāpat par posma uzvarētāju titulu piektdien cīnīsies paši jaunākie futbolisti (2005.gadā dzimušo jaunieši) no JDFS „Alberts", „Super Nova", „Corona Borealis", FC „Academ", FK „Baltika", JFC „Skonto", JDFS „Alberts 2", JFC „Corona" vienībām.

Turnīra posmu noslēgs 2003.gadā dzimušo jauniešu mači, kuros piedalīsies JFC „Skonto Red", FS „Metta", „Super Nova 2", „Corona Borealis", JDFS „Alberts", FK „Baltika", „Super Nova", JFC „Skonto Blue", FS „Metta 2003" un FC „Academ" komandas.

BFAC ielūdz visus futbola cienītājus uz aizraujošajām spēlēm gaidāmajā nedēļas nogalē. Ieeja uz spēlēm bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV