Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jānis Preiss kļūst par pasaules čempionu ziemas vindsērfingā

Anda Podziņa, 06.03.2011. 15:10

Ziemas vindsērfinga Pasaules čempionātā Somijā, Jānis Preiss pārliecinoši ieguva 1. vietu, slaloma disciplīnā, aiz sevis atstājot lietuviešus Giedrius Liutkus un Andrius Sliuburys.
Jānis Preiss kļūst par pasaules čempionu ziemas vindsērfingā

Turpinot Eiropas Kausā uzsākto, arī Pasaules čempionātā slaloma disciplīnā Jānis Preiss ir absolūts līderis, nezaudējot praktiski nevienu braucienu.

Jānis Preiss, ziemas vindsērfinga PČ 2011: „Sacensībās saskārāmies arī braukšanu apgrūtinošiem apstākļiem: otrdien bija bezvējš un sacensības nenotika, savukārt piektdien un sestdien vējš bija ļoti spēcīgs. Es par laimi braucu tik ātri, ka neiekļuvu nevienā avārijā, bet vairāki dalībnieki tās piedzīvoja. Lai uzvarētu nepieciešams pareizais vēja virziens un stiprums, laikapstākļi, tehniskais nodrošinājums un fiziskā sagatavotība."

Pasaules čempionātā piedalījās labākie braucēji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Nīderlandes, Francijas un Somijas.

Uzziņai

Sportists Jānis Preiss: 2011. gada ziemas vindsērfinga Pasaules čempions un 2009. gada Eiropas čempions - slaloma disciplīnā. Jānis 3 gadus vada bērnu un jauniešu vindsērfinga burāšanas skolu Rīgā – Ķīšezerā. Vindsērfinga inventāra Gaastra sails un Tabou boards oficiālais pārstāvis Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV