Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija „Basketbols aicina" Rīgā

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa, 17.03.2011. 13:07

Piektdien, 18. martā, Rīgā Zolitūdes ģimnāzijā (plkst. 10:30) un Friča Brīvzemnieka pamatskolā (plkst. 12:00) notiks Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija "Basketbols aicina".

Akcijā piedalīsies Latvijas Universitātes spēlētāji - Andis Malahovskis un Artūrs Dūšelis, kuri praktiskās un atraktīvās nodarbībās ar basketbolu iepazīstinās pirmo trīs klašu skolēnus. Pasākumus vadīs Latvijas Basketbola līgu direktors Ralfs Pleinics. Uzdevumus bērniem palīdzēs veikt arī BJBS Rīga/Pārdaugava audzēkņi Iļja Lomovcevs, Ņikita Lomovcevs, Antons Rjahins, Ginters Blumbergs un Žanis Belkins. Pēc sporta nodarbības ikviens skolēns varēs uzdot jautājumus LU spēlētājiem.

Akcijas "Basketbols aicina" mērķis ir pievērst basketbolam aizvien vairāk bērnus un skolēnus, popularizēt sporta veidu, iepazīstināt bērnus un to vecākus ar iespējām, ko sniedz basketbols – veselīgs, sportisks dzīvesveids, rakstura veidošana, kopīgi panākumi, uzvaras un izglītības iespējas.

Swedbank LJBL skolām dāvinās vairākus desmitus basketbola bumbas, skolēni tiks pie stilīgiem akcijas T-krekliem, kā arī notiks visdažādākie paraugdemonstrējumi ar LU basketbolistu piedalīšanos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV