Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jelgavā cīņa starp sieviešu komandām

Lilita Mitrofanova, 17.03.2011. 17:14

Šajā nedēļas nogalē, no 19.līdz 20.martam, Jelgavā norisināsies Latvijas atklātais čempionāts volejbolā sieviešu komandām, kurā piedalīsies tikai Latvijas komandas, savukārt paralēli no 18.-20.martam Kauņā (Lietuva) savā starpā spēlēs tikai Lietuvas komandas.

Kopējā turnīra tabulā šobrīd pirmo vietu ieņem Ropaži/MSĢ, otrās Jelgava/LU, bet trešajā pozīcijā Heksas volejbolistes.

Jelgava/LU treneris Jānis Leitis cer, ka arī zāles sienas palīdzēs uzvarēt: „Šim sabraukumam nekā īpaši negatavojamies, trenējamies kā līdz šim, arī mūsu galvenā uzbrucēja Ance Auziņa, atkopjas pēc pleca traumas un pamazām sāk trenēties un iet uzbrukumā. Mēģinām darīt visu, ko varam un cik ir mūsu spēkos. Protams, mūsu galvenā spēle šajā sabraukumā ir pret Ropaži/MSĢ, ja uzvarēsim, tad varam vēl cīnīties par uzvaru čempionātā nākamajos sabraukumos, ja zaudēsim, tad Ropaži/MSĢ var kļūt par uzvarētājām. Ceru, ka mūsu priekšrocība varētu būt sporta zāle, kurā notiks spēles. Esam tur aizvadījuši pāris treniņus un varbūt arī sienas palīdzēs mums uzvarēt."

Spēles notiks Jelgavas novada sporta centra zālē, Jelgavā, Aviācijas ielā 8

Kalendārs šeit http://www.volejbols.lv/empionti/1837

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV