Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

FK „Rīga” "LMT Virslīgas" pirmo apli noslēdz bez zaudējumiem

Gatis Kreceris, 08.05.2007. 23:00 | komentāri (2)

"LMT Virslīgas" pirmā riņķa pēdējās kārtas spēlē uzvaru mača pēdējās minūtēs izrāva turnīra līderi FK „Rīga” futbolisti, kuri viesos „Daugavas” stadionā pārspēja „Olimps” vienību ar 3:2.
FK „Rīga” "LMT Virslīgas" pirmo apli noslēdz bez zaudējumiem

Galerijas:

Jau mača 5.minūtē viesi izvirzījās vadībā. Pēc centrējuma Koļesņikovs panāca 1:0 FK „Rīga” labā. Pēc gūtajiem vārtiem spēle ritēja līdzīgi, lielākoties abas komandas spēlēja laukuma vidusdaļā. 23. minūtē Olimps panāca izlīdzinājumu, kad bumbu vārtu tālajā stūrī raidīja Zolotarjovs un rezultāts kļuva 1:1. FK „Rīga” futbolisti ar šādu mača iznākumu nebija apmierināti un sāka spēlēt aktīvāk, bet uz vietas stāvēt nedomāja arī mājinieki, kuri izveidoja pāris bīstamas epizodes pie pretinieku vārtiem. Rezultāts pēc aizvadītām 45 minūtēm bija 1:1.

Otrajā puslaikā laukuma kvalitāti vēl vairāk pabojāja lietus. Pēc aizvadītām 3 minūtēm puslaikā mājinieki izvirzījās vadībā, kad aci pret aci ar Pavlovu izgāja Sputajs un izvirzīja Olimpu vadībā ar 2:1. Puslaika turpinājumā aktīvi uzbruka viesi. FK „Rīga” futbolistiem radās pāris labas izdevības izvirzīties vadībā, 56. minūtē Skobļakovs norībināja mājinieku vārtu pārliktni. Viesi izdarīja pāris spēlētāju maiņas, tādejādi pastiprinot uzbrukumu. 72. minūtē izlīdzinājumu spēlē panāca uz maiņu iznākušais Agafonovs, kurš nekļūdīgi sita ar galvu vārtu tālajā stūrī. Vēl pēc 3 minūtēm tam pašam Agafonovam radās ļoti laba izdevība izvirzīt vadībā viesus, taču izgājienā 1:1 viņš tika nogāzts, par ko soģis Kazuram par pēdējās cerības pārkāpumu parādīja sarkano plāksteri. Likās jau, ka spēle beigsies neizšķirti, taču tā nedomāja viesi, kuri mača 88. minūtē izvirzījās vadībā ar 3:2. Pēc centrējuma no laukuma kreisās puses visaugstāk uzlēca Nikolajevs, kurš bumbu vārtos raidīja ar galvu. Atlikušajās minūtēs nekas būtiski nemainījās un FK „Rīga” izcīnīja nu jau savu sesto uzvaru septiņās spēlēs.

"Olimps" - "Rīga" 2:3 (1:1) Koļesņikovs (5), Zolotarjovs (23), Sputajs (48) Agafonovs (72), Nikolajevs (88).

Pārējo septītās kārtas spēļu rezultāti:

"Jūrmala" - "Liepājas metalurgs" 3:4 (2:2)

"Dinaburg" - "Skonto" 2:2 (2:1)

"Ventspils" - "Daugava" 3:1 (2:1)

„LMT Virslīgas” kopvērtējuma tabula pēc pirmā apļa:

1. FK „Rīga” 19
2. SK „Liepājas metalurgs” 18
3. FK „Jūrmala” 11
4. FK „Ventspils” 10
5. FC „Skonto” 8
6. FC „Dinaburg” 7
7. FC „Daugava” 3
8. JFK „Olimps” 1

FK „Jūrmala” un FC „Daugava” futbolisti ir aizvadījuši par spēli mazāk nekā pārējās komandas.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV