Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noslēgusies 2011. gada „RTKK CUP 2011" izcīņa

Renārs Reimandovs, 21.03.2011. 17:12 | komentāri (3)

19. martā noslēdzās 2011. gada „RTKK CUP 2011" izcīņa. Šis pasākums notiek jau otro gadu pēc kārtas, tādējādi uzsākot tradīciju, kam jāturpinās.
Noslēgusies 2011. gada „RTKK CUP 2011" izcīņa

Šogad šis tradicionālā karatē pasākums pulcēja kopumā ap simtu dalībnieku no Latvijas un Lietuvas, šogad mūsējo tonusu uzturēja viesi no Lietuvas kluba „Danas", savukārt no Latvijas puses pretsparu deva Reimandova Tradicionālā Karate Klubs „RTKK".

Sacensību organizētāji īpaši novērtēja lielo tiesnešu sastāva vienprātību vērtēšanas metodikā. Bez šaubām, priecēja arī fakts, ka sacensību mediķim bija relatīvi maz darba, kas apliecina Starptautiskās Tradicionālā Karatē Federācijas principu aizvien pieaugošo iesakņošanos mūsu sacensību ikdienā.

Kluba kopvērtējumā pirmo vietu ieguva Reimandova Tradicionālā Karatē Klubs „RTKK". Otro vietu ieguva „Danas", klubs no Viļņas.
Trešo vietu ieguva Jelgavas karatē klubs „Shinri".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV