Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Laizāns spēlēs "Skonto" rindās

Uldis Strautmanis, 22.03.2011. 13:43

Latvijas futbola čempioni „Skonto" panākuši vienošanos ar Latvijas izlases pussargu Juri Laizānu.

32 gadus vecais Laizāns jau trenējās kopā ar „Skonto" pirms šīs sezonas, piedalījās vairākās pārbaudes spēlēs un tagad ir pieņēmis lēmumu karjeru turpināt „Skonto" rindās.

Bija plānots, ka Laizāns spēlēs „Skonto" rindās jau Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā, taču „Skonto" nesaņēma savlaicīgi transfēru no futbolista iepriekšējā kluba – Krievijas pirmās līgas komandas Belgorodas „Saļut". Tagad pārejas dokumenti ir nokārtoti un Laizāns oficiāli pieteikts „Skonto" komandas sastāvā dalībai Latvijas čempionātā.

Laizāns profesionālā futbolista karjeru uzsāka „Skonto" rindās, vēlāk spēlēja arī Maskavas CSKA, „Torpedo", „Rostov", „Kubaņ", Jaroslavļas „Šiņņik", „Olimps"/RFS un „Ventspils" komandās. Pagājušo sezonu Laizāns uzsāka arī „Skonto" sastāvā, bet vasarā pārgāja uz „Saļut".

„Skonto" sastāvā Latvijas čempionātā pagājušajā sezonā Laizāns aizvadīja 11 spēles un guva vienus vārtus. Kopumā karjeras laikā Latvijas čempionātā „Skonto" rindās Laizāns aizvadījis 92 spēles un guvis 11 vārtus. Latvijas valstsvienībā Laizāns ir aizvadījis 108 spēles un guvis 15 vārtus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV