Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Velokross „Baloži" svin 10. dzimšanas dienu

Juris Žilko, 30.03.2011. 17:57

Šosestdien, 2. aprīlī, velokross „Baloži 2011" aizsāk savu 10. sezonu.
Velokross „Baloži" svin 10. dzimšanas dienu

Tas ir viens no iecienītākiem velokrosa seriāliem, jo dalībnieku skaits no pāris desmitiem pirmajos velokrosa sacensību posmos pieaudzis līdz pāris simtiem šodien. Velokrosā joprojām startē dalībnieki no pirmajiem gadiem un katru gadu piepulcējas jauni.

Velokross „Baloži" tradicionāli norisinās 5 posmos un tam raksturīgie elementi ir sīkā kāpu reljefa trase, dažādo vecuma grupu piedāvājums, plašās servisa iespējas un dalībnieku atzītais augstais organizācijas līmenis.

Kā vienmēr un arī šogad Baložu mežs sildīs sirdis un veldzēs prātus jums, kam tuvs ir sports un daba, kas rūpējas par savu veselību, kam patīk atpūsties ģimenes un draugu lokā – jums un mums, kas mīl apvienot patīkamo ar lietderīgo!

Organizatori sirsnīgi pateicas saviem atbalstītājiem, dalībniekiem un tiesnešu komandai par allaž sekmīgo sadarbību un aicina būt kopā arī turpmāk!

Pieteikšanās, sīkāka informācija un atsauksmes Interneta lapā www.velokross.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV