Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Tele2 Rīgas velomaratons" nākotnē tieksies iekļūt Eiropas vadošo velo sacensību vidū

Linda Anaite, 31.03.2011. 20:20

  Uzsākot sadarbību ar mobilo sakaru operatoru „Tele2", šogad attīstīta un paplašināta „Rīgas velomaratona" ideja. „Tele2 Rīgas velomaratonam" izstrādātas jaunas trases un paplašināts velosacensību klāsts, piedāvājot pasākumus dažādām velobraucēju auditorijām nedēļas garumā, kā arī paaugstināta dalībnieku drošība. Galvaspilsētas lielākajam velobraukšanas pasākumam organizatori izvirzījuši kopīgu mērķi: tuvoties Eiropas populārāko masu sacensību mērogam.

„Tele2 Rīgas velomaratons" šogad notiks 5. jūnijā. Gatavojoties tam, nedēļas garumā, no 28. maija līdz 5. jūnijam Rīgā notiks sacensības un pasākumi dažādām auditorijām: bērniem, jauniešiem, ģimenēm, profesionāļiem un entuziastiem. Paralēli visas nedēļas garumā būs iespēja apmeklēt velosipēdu izstādes, piedalīties foto konkursos un citās aktivitātes.

 

Par „Rīgas velomaratonu"

„Rīgas velomaratons" ir lielākais, prestižākais un plašāk apmeklētais velobraukšanas pasākums Rīgā, kurā ik gadu piedalās vairāk nekā 2000 pilsētas iedzīvotāju un viesu. Kopš 2002. gada „Rīgas velomaratonu" organizē „Igo Japiņa sporta aģentūra".

Par Igo Japiņu

Igo Japiņš ir pieredzējis riteņbraucējs un ilggadējs Latvijas izlases treneris. Viņš ir pasaules čempiona 2000. gadā Romāna Vainšteina un olimpiskās bronzas medaļas ieguvēja 1992. gada Barselonas olimpiskajās spēlēs Daiņa Ozola treneris.

Kopš 1999. gada „Igo Japiņa sporta aģentūra" organizē lielākos un plašāk apmeklētos riteņbraukšanas pasākumus un sacensības Latvijā: Rīgas velomaratonu, Latvijas MTB maratonu, Latvijas riteņbraucēju vienības braucienu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV