Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Notiks tradicionālā „Strong" kausa izcīņa

Kaspars Lakševics, 31.03.2011. 20:31

Sestdien, 2.aprīlī, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notiks tradicionālā „Strong" kausa izcīņa telpu futbolā. Sacensībās plāno piedalīties 16 komandas, tostarp trīs ārvalstu.

Visas 16 vienības, pēc spēku samēra sadalītas divās līgās – Premjerlīgā un Superlīgā – , aizvadīs viena apļa turnīru, tiekoties katra ar katru. Pēc viena apļa turnīra aizvadīšanas tiks noskaidroti kausa ieguvēji un godalgoto vietu ieguvēji katrā līgā atsevišķi.

Premjerlīgā sacentīsies Krievija, Kazahstānas un Uzbekistānas vēstniecību komandas, apsardzes kompāniju „Strong" un „Grifs AG" vienības, LEC, „Baltic Civil Construction", kā arī GZ (Igaunija). Savukārt spēcīgākajā Superlīgā par kausu un medaļām cīnīsies „Karat", „Merks", „Lerona", „Saskaņas centrs", „Novo News", „Aizkraukles banka", „Ahtme Vagon" un „Green Way" (abas Igaunija).

Spēļu sākums Rīgas OSC pulksten 13:00. Aktīvākos līdzjutējus un spēlētājus gaida SIA „Trevors" un Baltkrievijas tirdzniecības nama sarūpētas speciālbalvas. Bet pēc turnīra noslēguma visi tā dalībnieki tiek gaidīti uz Futbola turnīru asociācijas ziemas sezonas noslēguma ceremoniju klubā „The Club" Kungu ielā 8.

„Strong" telpu futbola kausa izcīņa notiks jau trešo reizi. Kā iepriekšējos divus gadus, arī šopavasar ar Futbola turnīru asociācijas atbalstu. Sacensības rīko apsardzes kompānija „Strong" kā izklaides pasākums apsardzes saviem klientiem un partneriem.

Ar iepriekšējo turnīru dalībniekiem un rezultātiem iespējams iepazīties turnīra mājas lapā. Jebkādu jautājumu gadījumā vērsieties pie sacensību organizatora Sergeja Šegoļeva (tālr. 29251077, e-pasta adrese sergejs@strongriga.lv).

Turnīra mājas lapa: http://www.fta.lv/strong/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV