Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šodien Rīgā ierodas Somijas valstsvienība

Māris Gorbunovs, 06.04.2011. 10:33

Šodien, 6. aprīlī, plkst. 10:30 no Helsinkiem, Rīgā ieradīsies Somijas valstsvienība, kura 7. un 8. aprīlī, „Arēnā Rīga" aizvadīs divas Euro Hockey Challenge spēles ar Latvijas valstsvienību.

Mūsu nākamie pretinieki tāpat kā Latvijas izlase ir aizvadījusi divas spēles un abās ir izcīnījusi uzvaras, 3:1 pār Austriju un 3:2 pār Slovākijas valstsvienību.

Šodien vakarā un rīt no rīta Somijas komanda aizvadīs ledus treniņus „Arēnā Rīgā". Somijas izlases galvenais treneris Juka Jalonens uz Rīgu ved 24 hokejistus, kuru vidū ir tādi pazīstami spēlētāji kā uzbrucēji Leo Komarovs (Maskavas „Dinamo"), Jarko Immonens (Kazaņas „AK Bars") un vārtsargs Petri Vehanens (Kazaņas „AK Bars").

Aicinām hokeja līdzjutējus atbalstīt Latvijas komandu, 7. un 8. aprīlī „Arēnā Rīgā". Biļetes var iegādāties SIA "BIĻEŠU SERVISS" tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenu 15 Ls, 10 Ls un 6 Ls, skolēniem studentiem, pensionāriem un invalīdiem 3 Ls.

LHF ģenerālsponsors: Aldaris; Izlases ģenerālsponsors: Grindeks; Sponsori: LR Izglītības un zinātnes ministrija, Venden, Balticums Apdrošināšana, AirBaltic; Atbalstītāji:, Sports Lukss, Nike, Xerox CRC, Dzintars, Pietro Filipi, Lāči, Bauer. Informatīvie atbalstītāji: LTV7, TVNET, Sportacentrs.com, LETA, Apollo, Sportadraugiem.lv, Sporta Avīze, žurnāls Sports, MK-Latvija, Latviešu Radio, Latvijas Radio1, Spice, inbox.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV