Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„V.O.V.A." kļūst par 2011. gada pilsētas čempioniem telpu futbolā

Mārtiņš Kozlovskis, 11.04.2011. 09:59

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā tika izspēlētas pēdējās pilsētas telpu futbola čempionāta spēles. Likumsakarīgi par 2011. gada čempioniem kļuva „V.O.V.A." futbolisti, kuri 10 aizvadītajās spēlēs izcīnīja astoņas uzvaras.

Jau sestdienas pirmajā spēlē noskaidrojās šā gada čempioni – „V.O.V.A." futbolisti, kuri ar rezultātu 11:2 sagrāva „Medzes" komandu, līdz ar to lielākā interese drīzāk bija par atlikušajām godalgotajām vietām.

Teorētiski vēl piecas komandas pēdējā kārtā cīnījās par godalgotām vietām, taču viss izšķīrās tieši pēdējā spēlē starp „V.O.V.A." un „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs" komandām. Spēle kopumā aizritēja ļoti līdzīgi. Spēles sākumā vadībā izvirzījās pašreizējie čempioni „V.O.V.A.", taču pēc tam divus vārtus guva avīžnieki-poligrāfiķi, kuri tomēr uzvaru nenosargāja un spēle noslēdzās ar neizšķirtu – 2:2. Šāds galarezultāts 2. vietu deva „Kurzemes Vārds/LP" komandai, bet 3. pozīcijā ierindojās „Tosmares kuģu būvētavas" futbolisti.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju kļuva pašreizējo čempionu „V.O.V.A." komandas uzbrucējs Dmitrijs Kalašņikovs, kurš 10 aizvadītajās spēlēs guva 15 vārtus. Par labāko turnīra spēlētāju atzina Alekseju Antipinu no komandas "Olymp Sports". Labākā vārtsarga gods „Ezermalas" komandas pārstāvim Rolandam Sāmietim.

Vēl interesantu balvu 50 latu vērtībā no sporta preču veikala „SPORT 2000" ieguva „Grobiņas" futbolisti, kuri kļuva par visa čempionāta godīgāko/pieklājīgāko komandu, kopumā 10 spēlēs nopelnot tikai septiņas dzeltenās kartiņas.

Liepājas pilsētas telpu futbola čempionāta rezultāti (8. aprīlis):
"Martens" - "Ezermala" 4:3

Liepājas pilsētas telpu futbola čempionāta rezultāti (9. aprīlis):
"V.O.V.A." - "Medze" 11:2
"Martens" - "Rajoņiki" 2:11
"Olymp Sports" - "Grobiņa" 2:5
"Nīca" - "Tosmare 3:4

Liepājas pilsētas telpu futbola čempionāta rezultāti (10. aprīlis):
"Rajoņiki" - "Grobiņa" 3:0
"Olymp Sports" - "SLV PLUSS" 1:0
"UPTK" - "Medze" 10:3
"Kurzemes Vārds/LP" - "V.O.V.A." 2:2

Godalgoto vietu ieguvēji Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā:
1."V.O.V.A."
2. „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs"
3. „Tosmares kuģu būvētava"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV