Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas karatē kausu izcīna Baltijas karatē klubs

Maksims Ivančikovs, 11.04.2011. 13:18 | komentāri (1)

10. aprīlī Rīgā notika ikgadējais Latvijas karatē kauss, kuru organizēja Latvijas karatē federācija. Sacensību mērķis bija noteikt Latvijā labāko karatē klubu pēc iegūtā medaļu skaita. Sacensībās piedalījās 16 spēcīgākie Latvijas klubi, pulcējot apmēram 150 dalībniekus. Trešo gadu pēc kārtas par spēcīgāko klubu tika atzīts Baltijas karatē klubs.
Latvijas karatē kausu izcīna Baltijas karatē klubs

BKK sīvākie konkurenti bija sporta klubs Tan, kas ļoti daudz medaļas spēja iegūt tieši bērnu kategorijās 7-11 gadi, tāpēc Baltijas karatē kluba sportistiem, kas pārsvarā nopietni startē no 12 gadu vecuma, nācās mobilizēt spēkus, un rezultātā praktiski katrs spēja iegūt medaļu.Kopā Baltijas karatē klubs ieguva 14 pirmās vietas, 6 - otrās vietas, un 5- trešās vietas. Apsveicam Baltijas karatē kluba sportistu un trenerus ar panākumiem. Otro vietu ieguva Sporta klubs Tan, trešo vietu - Rīgas karatē klubs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV