Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Sākusies reģistrācija „Tele2 Rīgas velomaratonam"

Linda Anaite, 12.04.2011. 15:17

Sākusies reģistrācija „Tele2 Rīgas velomaratonam", kas notiks 5. jūnijā. Reģistrēties velomaratonam varēs internetā mājas lapā www.velo.lv līdz 2. jūnijam plkst. 23:00.
Sākusies reģistrācija „Tele2 Rīgas velomaratonam"

Līdz 30. aprīlim reģistrēties trim velomaratona distancēm - Rīgas Grand Prix (120 km), Tautas distance (43 km) un Ģimenes distance (10 km) – var par pazeminātu dalības maksu. Pēc 30. aprīļa maksa pakāpeniski palielināsies, tādēļ dalībnieki aicināti pieteikties laikus, izmantojot iespēju reģistrēties lētāk.

Šogad īpaši izdevīgi reģistrēšanās nosacījumi ir Tele2 un priekšapmaksas kartes Zelta Zivtiņa klientiem, kuriem dalība "Tele2 Rīgas velomaratonā" ir par 25% lētāka. Atlaides iegūšana ir vienkārša - jānosūta SMS ar vārdu "velo" uz numuru 1626. Savā telefonā abonents saņems unikālo atlaižu kodu, ko, reģistrējoties mājas lapā www.velo.lv, jāievada speciāli tam paredzētā laukā. Viens abonenta numurs var saņemt maksimums četrus unikālos atlaižu kodus. Katrs kods jāpieprasa atsevišķā īsziņā. Īsziņa ir bezmaksas un pieejama tikai Tele2 un Zelta Zivtiņa klientiem.

Reģistrējoties līdz 30. aprīlim, dalības maksa Rīgas Grand Prix un Tautas distancē ir Ls 2 - 6. Savukārt dalības maksa Ģimenes distancē ir Ls 3, un tā paliks nemainīga visu reģistrācijas laiku. Dalības maksa dažādām vecuma grupām ir atšķirīga. Plašāka informācija par dalības maksu pieejama www.velo.lv.

Reģistrēties dalībai "Tele2 Rīgas velomaratonā" var divējādi - izmantojot interneta banku norēķinu formas (Swedbankas un SEB bankas klientiem) vai kredītkaršu un debetkaršu norēķinus internetā (Visa, Visa MasterCard, Visa Electron, Visa Maestro u.c.).

Dalības maksā iekļauts dalībnieka numurs, laika kontroles mikročips, ūdens un uzkodu punkti distancēs un pēc finiša, neatliekamā medicīniskā palīdzība distancē un startā/finišā, velosipēdu apkope startā un distancē, mantu glabātuve, fotogrāfijas un video no sacensībām www.velo.lv.

Par „Rīgas velomaratonu"

„Rīgas velomaratons" ir vecākais, lielākais un plašāk apmeklētais velobraukšanas pasākums Rīgā, kurā ik gadu piedalās vairāk nekā 2000 pilsētas iedzīvotāju un viesu. Pirmo reizi Rīgas velomaratons norisinājās 1983. gadā gadā. Kopš 2001. gada „Rīgas velomaratonu" organizē „Igo Japiņa sporta aģentūra". Šogad „Rīgas velomaratons" norisināsies 28. reizi.

Par Igo Japiņu

Igo Japiņš ir pieredzējis riteņbraucējs un ilggadējs Latvijas izlases treneris. Viņš ir pasaules čempiona 2000. gadā Romāna Vainšteina un olimpiskās bronzas medaļas ieguvēja 1992. gada Barselonas olimpiskajās spēlēs Daiņa Ozola treneris.

Kopš 1999. gada „Igo Japiņa sporta aģentūra" organizē lielākos un plašāk apmeklētos riteņbraukšanas pasākumus un sacensības Latvijā: Rīgas velomaratonu, SEB Latvijas MTB maratonu, Latvijas riteņbraucēju vienības braucienu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV