Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija „Basketbols aicina!" Rīgā

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļa, 15.04.2011. 16:18

Šodien Rīgā, Daugavas sporta namā, notika Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija "Basketbols aicina!".

Daugavas sporta namā viesojās Rīgas Centra sākumskolas un Rīgas Kristīgās sākumskolas audzēkņi. Akcijā piedalījās „TTT Rīga" un „TTT Rīga/Juniores" spēlētājas Līga Šurkusa, Guna Lagzdiņa un Linda Sarja, kā arī BS „Rīga" un Latvijas U19 izlases basketbolists Jānis Timma, kuri atraktīvās nodarbībās ar basketbolu iepazīstināja 173 pirmo trīs klašu skolēnus.

Uzdevumus bērniem palīdzēja veikt BS „Rīga/DSN" U14 grupas spēlētāji Miks Antoms un Ričards Pinne. Pēc nodarbības ikviens skolēns varēja uzdot jautājumus sportistiem.

Akcijas "Basketbols aicina" mērķis ir pievērst basketbolam aizvien vairāk bērnus un skolēnus, popularizēt sporta veidu, iepazīstināt bērnus un to vecākus ar iespējām, ko sniedz basketbols – veselīgs, sportisks dzīvesveids, rakstura veidošana, kopīgi panākumi, uzvaras un izglītības iespējas.

Swedbank LJBL bērniem uzdāvināja vairākus desmitus basketbola bumbu, skolēni tika pie stilīgiem akcijas T-krekliem, kā arī notika dažādi paraugdemonstrējumi ar basketbolistu piedalīšanos.

19. aprīlī „Basketbols aicina!" viesos Cēsīs un Līgatnē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV