Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dragreisa braucienu rezultāti būs saņemami telefonos

Ilze Fridrihsone, 19.04.2011. 09:29

Latvijas Dragreisa čempionāta 1. posmā „Eparts.lv Drag Meeting 2011", kas jau 24. aprīlī notiks Biķernieku trasē, pirmo reizi dragreisa vēsturē gan skatītāji, gan dalībnieki katra brauciena rezultātu tūlīt pēc finiša varēs redzēt savā mobilajā telefonā. Lieldienu svētku braucienu starplaikos šovu skatītājiem sagādās PRO drifta braucēji Gatis Lapāns un Jānis Eglīte, bet vieglatlēta Gata Zālīša Latvijas rekorda uzstādīšanā pretī stāsies rallija zvaigzne Krišjānis Caune.
Dragreisa braucienu rezultāti būs saņemami telefonos

Dragreisa sezonas atklāšanas svētku programma ar katru dienu kļūst arvien krāšņāka. Savu dalību sacensībās aktīvi piesaka gan Latvijas dragreisa līderi, gan lietuviešu un igauņu viesi. Pirmo reizi kompānija „Taipan" piedāvās Bluetooth bezvadu datu pārraidīšanas iespējas, kā rezultātā dalībnieki un viesi nepārtraukti tiks nodrošināti ar aktuālo informāciju par katra brauciena rezultātiem. Sacensību uzvarētājus gaida balvas no Fantasy Park, MultiKino, AutoPort, City Fitness, Čili Pica un īpaši kausi no „WMT Baltic", bet dragreisa PRO klašu uzvarētāji saņems arī naudas balvas ( LVL 100,00 pirmā vieta, LVL 60,00 otrā vieta, LVL 40,00 trešā vieta). Sacensību nolikumu, reģistrēšanos un dienas kārtību lasiet www.forsaza.lv.

Par skaļu un adrenalīna pilnu šovu sacensību starplaikā parūpēsies drifta komandas LAK-Y piloti Gatis Lapāns un Jānis Eglīte, kuri sadarbībā ar „Kumho" riepām pirmo reizi publikai atrādīs savas jaunās sporta automašīnas. Lapāns kopā ar mehāniķiem drifta mašīnu "BMW E30" būvēja no pagājušā gada septembra. Spēkratam ir "BMW M5" (E39) V8 motors, 550 ZS jauda, stikla šķiedras īpaši projektēta virsbūve un tas sver 780 kg.

Sezonas atklāšanas svētkos notiks arī superjaudīgu motorolleru izaicinājuma braucieni, kvadriciklu šovs, bērnu autosacensības „Beta Bagiji", „Miami" studijas deju šovi, Eparts.lv loterija skatītājiem un „Rubbers" trakā riepu kūpināšana, bet Lieldienu svētdienas īpašais pārsteigums – AD REM Auto „Subaru olu ripināšanas atrakcija".

Jāatzīmē, ka sacensībās tiks uzstādīts kāds jauns rekords – vieglatlēts, sprinteris un daudzkārtējs godalgoto vietu ieguvējs Latvijas čempionātos Gatis Zālītis 50 + 50 metru distancē izaicinās dragreisa automašīnas. „Esmu gatavs skrieties ar jebkuru auto," pārliecinoši saka Gatis. Viņam uz dragreisa taisnes pretī stāsies arī autosportists un rallija zvaigzne Krišjānis Caune.

Biļešu iepriekšpārdošana notiek „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, DUS „Statoil", kā arī www.bilesuserviss.lv un www.bezrindas.lv. Biļetes cena līdz 23.aprīlim – LVL 6,00, bērniem no 11 līdz 15 gadiem (uzrādot skolnieka apliecību) – tikai LVL 3,00, bet bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja būs bez maksas, tāpēc uz Biķerniekiem īpaši aicinām ģimenes, lai azartiski un atraktīvi sportiskā noskaņā pavadītu Lieldienu svētdienu! Mediju pārstāvji aicināti akreditēties, sūtot savu pieteikumu uz epasta adresi respektauto@inbox.lv.

„Eparts.lv Dragrace Cup 2011" ģenerālsponsors – lielākais auto aksesuāru un rezerves daļu e-veikals Eparts.lv, sacensību mediju partneri – Draugiem.lv, Radio Capital FM un Mūzikas Video kanāls, Latvijas Dragreisa Čempionāta oficiālais enerģijas dzēriens – Shark.

Pasākumu atbalsta Čili Pica www.e-pica.lv, City Fitness, Skorpions apsardzes dienests, TenerifeForum.lv, Zebra, Ātruma cilts, SEMS, Kumho, AutoDelfi.lv, Cido Grupa, BMWPower.lv, Travelnews.lv, Oho.lv, Vipi.lv, PostFactum.lv, tipogrāfija United Press, Fantasy Park, AD REM Auto, Subaru, Riga Spirits & Wine Outlet, AutoPort, SS.lv, Crocs, WMT Baltic, Asic un Rubbers. Sacensību afterparty – Pussy Lounge (Mārstaļu iela 14, Rīga), jo pirmdiena brīva!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV