Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Līdz pasaules čempionātam atlikušas 10 dienas

Māris Gorbunovs, 19.04.2011. 17:01

Ir atlikušas tieši desmit dienas līdz 75. pasaules čempionātam hokejā. Latvijas izlase savu pirmos spēli čempionātā aizvadīs dienu vēlāk – 30. aprīlī pret Čehijas valstsvienību.

Latvijas hokeja izlase galvenā trenera Oļega Znaroka vadībā turpina gatavoties kā ierasts inbox.lv ledus hallē. Galvenajam trenerim treniņos asistē Harijs Vītoliņš, Leonīds Beresņevs un Sergejs Naumovs, kurš strādā ar vārtsargiem. Par spēlētāju fizisko sagatavotību atbild Vilnis Klucis.

Šodien pirmo reizi ar izlasi uz ledus ar pilnu jaudu trenējās komandas ilggadējais kapteinis Herberts Vasiļjevs, kurš beidzot tika pie sava noklīdušā hokeja inventāra. Izlases treniņā šodien nepiedalījās uzbrucējs Aleksejs Širokovs, kurš neizturēja konkurenci uz vietu sastāvā. Viņš šajā pavasarī Latvijas izlasē aizvadīja četras spēles, gūstot vienus vārtus pret Austrijas vienību. Kopumā Latvijas izlases sastāvā Aleksejs Širokovs aizvadījis 131 spēli, nopelnot 37 (22+15) rezultativitātes punktus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV