Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pārdošanā biļetes uz visām Latvijas spēlēm FIBA U19 Pasaules čempionātā

Māris Noviks, 26.04.2011. 12:18

Šodien mājas lapā www.bilesuserviss.lv un visos "Biļešu servisa" tirdzniecības punktos sākas biļešu tirdzniecība uz visām U19 Pasaules čempionāta spēlēm basketbolā vīriešiem.

Dienas biļetes, ar kurām Liepājā un Valmierā varēs apmeklēt četras spēles, maksā, sākot no 3 latiem. Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu Latvijas sporta hallēs, rīkotāji aicina savlaicīgi iegādāties biļetes uz pirmās kārtas spēlēm. Latvijas valstsvienība 30. jūnijā Valmierā spēlēs ar Taivānu, 1. jūlijā ar Austrāliju un 2. jūlijā ar Argentīnu. ASV un Lietuva sacentīsies Liepājā.

No 22. līdz 25. aprīlim pirmās čempionāta biļetes bija ekskluzīvi pieejamas "Latvijas Mobilā Telefona" klientiem. Nosūtot īpašu kodu, katrs pircējs varēja pieteikties divām biļetēm, kuras bija jāizpērk līdz 25. aprīlim. LMT klienti īpaši aktīvi izmantoja iespēju iegādāties biļetes uz Latvijas pirmajām spēlēm Valmierā.

Septiņas dienas cīņai par zeltu

Iegādājoties dienas biļeti otrās kārtas spēlēm 4. - 6. jūlijā Rīgā, būs iespējams noskatīties sešas spēles ar 12 labāko komandu, kuru vidū gaidām Latvijas izlasi, līdzdalību. Pēc vienas dienas atpūtas astoņas veiksmīgākās valstsvienības 8. jūlijā sāks izšķirošās cīņas par medaļām. Pusfināli notiks 9. jūlijā, spēles par pirmo un trešo vietu 10. jūlijā.

VIP biļetes

Pārdošanā būs pieejamas VIP biļetes uz spēlēm Valmierā, Liepājā un Rīgā. Biļešu skaits ierobežots. Cenas, sākot no 5 latiem, kas nodrošinās labākas un ērtākas sēdvietas sektoru tribīnēs.

Par čempionātu

FIBA U19 Pasaules Čempionāts basketbolā vīriešiem notiek desmito reizi un ir 2011. gada ievērojamākais Starptautiskās basketbola federācijas rīkotais pasākums. Turnīrā var piedalīties 1992. gadā dzimuši un jaunāki spēlētāji.

Par FIBA

FIBA (www.fiba.com) – pasaules basketbola pārvaldes organizācija – ir neatkarīga asociācija, kuru veido 213 Nacionālās Basketbola federācijas. Starptautiskā Olimpiskā Komiteja (IOC) ir atzinusi to par vienīgo lemtspējīgo pārvaldes organizāciju basketbolā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV