Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Basketbola diena "Arēnā Rīga"

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļa, 29.04.2011. 10:34

1. maijā Arēnā Rīga no rīta līdz vakaram valdīs basketbols - spēlēs ratiņbasketbolisti un amatieri, aktieri un profesionāļi. Uzmanības centrā būs alus darītavas Baltika akcijas Lielais fināls - metieni no basketbola laukuma centra, sacenšoties par jauno Ford C-Max. Plkst.17 LBL pusfināla trešā spēle: VEF Rīga - Liepājas lauvas. Biļešu cena Ls 2 uz visu dienu, tās var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.
Basketbola diena "Arēnā Rīga"

Basketbola dienas programma:

Plkst.11 Latvijas Ratiņbasketbola VIII čempionāta finālspēle: Zemgales ratiņbasketbola komanda – Rīga.
Sezonas garumā zemgalieši uzvarējuši četrās savstarpējās spēlēs no piecām. Vai rīdzinieki spēs uzvarēt pašā svarīgākajā cīņā?

Plkst. 12:00 Strītbola turnīrs
Sacensības notiks vairākās grupās: amatieri (pieteikušās 70 komandas), firmu komandas (12), Profi (7), sievietes (6).

Plkst.13 spēle starp Amatieru basketbola līgas (ABL) 2011.gada čempioniem BK VEF un Rietumu līgas uzvarētājiem SK Kandava.
Tu domā, ka Tava līga ir vislabākā, visstiprākā un viscienījamākā? Pierādi to laukumā!

Plkst.15 LBL un alus darītavas Baltika akcijas fināls – jauna automobiļa Ford C-Maxizspēle, visiem finālistiem metot no basketbola laukuma centra.
Finālam jau kvalificējušies 69 dalībnieki. Vēl ir iespēja pievienoties: nopērciet biļeti uz LBL spēli vismaz lata vērtībā un lielajā pārtraukumā iemetiet trīspunktnieku. Priekšsacīkšu pēdējā kārta – 30.apīlī.

Plkst.16 paraugspēle starp kinofilmas Sapņu komanda 1935 aktieriem.
Retrobasketbols pēc trīsdesmito gadu noteikumiem.

Plkst.17 LBL pusfināla spēle: VEF Rīga – Liepājas lauvas
Rīdzinieki kā favorīti domās jau ir finālā, taču viņu pretiniekiem šajā ziņā savi apsvērumi.

Plkst.19.15 Yelow Army Cup finālspēle: O.C.T.– BK Dolāri
Savulaik ASK Rīga fanu aizsāktajā amatieru turnīrā šogad piedalījās 30 komandas. Divas pašas labākās noskaidros lielā kausa ieguvējus.
**
Vienlaikus ar spēlēm notiks sporta preču un pakalpojumu izstāde, atrakcijas un šovi. Būs iespēja izmēģināt roku no Saldus atvestajā metienu trenažierī un dažādu basketbola elementu izpildē, kā arī satikt basketbola cilvēkus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV