Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Notiks otrs „Tele2 Rīgas velomaratona" sagatavošanās treniņš

Linda Anaite, 03.05.2011. 09:51

Turpinot gatavoties „Tele2 Rīgas velomaratonam", šo trešdien, 4. maijā, plkst. 11.00 Biķernieku sporta kompleksā S. Eizenšteina ielā 2 notiks otrs sagatavošanās treniņš. Pirmajā treniņbraucienā uzmanība tika veltīta velosipēda noregulēšanai, savukārt otrajā treniņā dalībnieki paralēli fiziskajam treniņam saņems norādījumus par pareiza apģērba un ekipējuma izvēli.
Notiks otrs „Tele2 Rīgas velomaratona" sagatavošanās treniņš

Ņemot vērā, ka 4. maijs ir valsts svētki un oficiālā brīvdiena, treniņš notiks dienas vidū no plkst. 11.00. līdz 13.00. Dalībnieki aicināti plkst. 11.00 pulcēties Biķernieku trasē pie starta/ finiša līnijas.

Kā pareizi sagatavoties sacensībām stāstīs riteņbraucēja un trenere Ivanda Eiduka, daloties pieredzē par gatavošanos Trans Alp Challenge sacensībām. Treniņu vadīs riteņbraukšanas komandas „Rietumu – Delfin" treneris Linards Veide.

Ikviens velobraucējs saņems arī individuālus padomus un praktisku palīdzību, kā pareizi gatavoties „Tele2 Rīgas velomaratonam", kas notiks 5. jūnijā, lai sasniegtu sev vēlamo rezultātu velomaratona distancēs Rīgas Grand Prix (120 km), Tautas distance (43 km) un Ģimenes distance (10 km).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV