Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LaMSF ar Latvijas motosporta prezentāciju viesosies Liepājā

Kaspars Kuļikovs, 03.05.2011. 15:15

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) šonedēļ uzreiz pēc Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienas svētkiem 5.-7.maijā viesosies Liepājā, kur vēja pilsētas lielākajā tirdzniecības namā „Kurzeme" tiks prezentētas motosporta iespējas Latvijā. Pasākuma ietvaros paredzēti triāla uzstāšanās paraugdemonstrējumi Andra Grīnfelda (Agarska TK) un Jāņa Lāča (Greentrial.lv) izpildījumā. Ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar LaMSF darbību un šīs sezonas sacensību kalendāriem un aktivitātēm.
LaMSF ar Latvijas motosporta prezentāciju viesosies Liepājā

LaMSF stendā, kurš ceturtdien tiks prezentēts tirdzniecības nama „Kurzeme" 1.stāvā un piektdien, sestdien ārā pie galvenās ieejas, būs iespējams apskatīt dažādu sporta tehniku ekspozīcijas – motokrosa un triāla motociklus. Paredzētas konsultācijas un tikšanās ar LaMSF prezidentu E.Agarski un citām amatpersonām un sportistiem, notiks video prezentācijas un fotografēšanās, dažādas atrakcijas un konkursi visiem LaMSF stenda apmeklētājiem.

Visiem interesentiem būs iespēja saņemt informatīvos materiālus par dažādu klubu darbību Latvijā, piemēram, vairākkārtējā Latvijas triāla čempiona Kaspara Vērnieka jaundibināto triāla skolu, Agarska Triāla klubu, velotriāla klubu un skolu „Karters", Greentrials.lv komandu un tās aktivitātēm u.c. Motokross tiks pārstāvēts vietējā kluba „Motokurzeme" vadībā. Sadarbībā ar Rīgas motoklubu „AKA Team" pasākuma laikā tiks prezentēti mazie bērnu elektro OSET triāla motocikli, kurus ikvienam mazajam interesentam būs iespēja notestēt.

LaMSF stenda darbības laiki: plkst. 11:00 – 17:00 (paraugdemonstrējumi piektdien un sestdien laika posmā no 13:00 līdz 16:00). Sakarā ar pašreiz notiekošo Pasaules čempionātu hokejā un Latvijas izlases spēlēm nedēļas nogalē, LaMSF stenda darbības laiki var tikt precizēti un papildināti (iespējamās laiku sakritības rezultātā LaMSF stendā tiks translētas Latvijas izlases spēles tiešraides ar projektoru).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV