Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Drifta sezona ir atklāta

Eline HGK, 05.05.2011. 11:16

Aizvadītajā nedēļās nogalē Biķerniekos tika oficiāli atklāta 2011. gada sezona driftā.
Drifta sezona ir atklāta

30. aprīlī norisinājās Ad Parts Latvian Drift Cup 1.posms - 50 dalībnieku, 2 klases - street un pro amatieri, daudz dūmu, cīņas un mazliet uguns šova.

Street klasē brauca 16 braucēji, bet ProAm klasē 34. Street tandēmu braucienos pēc kvalifikācijas rezultātiem iekļuva 8 labākie, bet ProAm – 16 braucēji ar labāko kvalifikācijas rezultātu. Prieks par to, ka šogad ir parādījušies jauni braucēji, kuri vēl turpmākajos posmos parādīs, uz ko ir spējīgi.

Tandēmu braucieni abās klasēs sākās līdz ar krēslas iestāšanos. Tandēmu braucieni pārsteidza ar agresivitāti, dūmiem un spraigajām cīņām. It sevišķi ProAm klases astotdaļfināla tandēmi.

Latvian Drift Cup 1.posmā uzvarētājiem kļuva:
Street
1. Nikolajs Makarovs
2. Matīss Skudris
3. Matīss Muižnieks
ProAm
1. Ervins Žuks
2. Aleksandrs Siņicins
3. Raivo Dripe

Nākamais Latvian Drift Cup posms notiks 2. jūlijā Biķerniekos, kur dalībnieki turpinās cīņas par uzvarētāja titula iegūšanu un kopvērtējuma īpašo specbalvu no Ad Parts. Bet jau 28. maijā Biķerniekos notiks Latvijā notiks Austrum Eiropas Drifta Čempionāta 2. posms (EEDC) un Latvijas Drifta Čempionāta 1. posms Pro klasē.

Pirmais posms EEDC notika 1. maijā Baltkrievijā Minskā, kur uz pjedestāla kāpa divi latvieši - 1. vietā Gatis Lapāns, 3. vietā- Kristaps Blušs, 2. vietā atstājot Sanktpēterburgas braucēju Fēliksu Bekermani.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV