Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

5. jūnijā Rīgas ielās valdīs riteņbraucēji

Linda Anaite, 06.05.2011. 09:25

5. jūnijā notiks velosezonas sākuma lielākais izaicinājums - Tele2 Rīgas velomaratons. Pašā Rīgas sirdī 11. novembra krastmalā pulcēsies visi riteņbraukšanas cienītāji. Velomaratonā piedalīties aicināti visi – gan tie, kuriem velobraukšana ir brīvdienu vaļasprieks, gan tie, kuri ar divriteni pārvietojas ikdienā uz darbu, gan arī tie, kuriem riteņbraukšana ir sportisks izaicinājums.
5. jūnijā Rīgas ielās valdīs riteņbraucēji

Tele2 Rīgas velomaratonā būs trīs distances:

Rīgas Grand Prix (120 km) profesionāļiem,
Tautas distance (43 km) visiem velobraukšanas cienītājiem,
Ģimenes distance (10 km) vecākiem ar bērniem.

Reģistrēties Tele2 Rīgas velomaratonam var internetā mājas lapā www.velo.lv un Tele2 klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. Dalības maksa ir mainīga, reģistrējoties ātrāk, tā ir ievērojami zemāka nekā pēdējās reģistrācijas dienās un sacensību dienā, tādēļ visi velobraukšanas entuziasti aicināti izmantot iespēju un pieteikties dalībai Tele2 Rīgas velomaratonā savlaicīgi.

Rīgas velomaratons ir vecākais, lielākais un plašāk apmeklētais velobraukšanas pasākums Rīgā, kurā ik gadu piedalās vairāki tūkstoši pilsētas iedzīvotāju un viesu. Pirmo reizi Rīgas velomaratons norisinājās 1983. gadā gadā un šogad notiks jau 28. reizi.

Visa informācija par Tele2 Rīgas velomaratonu – www.velo.lv!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV