Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jūrmalas velomaratonā individuāla pieeja katram dalībniekam

Daina Saliņa, 06.05.2011. 12:50

Jūrmalas velomaratona dalībnieki šogad varēs saņemt starta numurus ar vārdu un uzvārdu, kā arī operatīvi uzzināt par savu rezultātu.

Šogad Alpha Baltic Sport katram Jūrmalas velomaratona dalībniekiem piedāvās unikālu iespēju vēlākais vienu stundu pēc finiša saņemt mobilajā tālrunī īsziņu ar rezultātu. Šo iespēju Alpha Baltic Sport nodrošinās sadarbībā ar 1188. Tādēļ reģistrējoties lūdzam neaizmirst norādīt sava mobilā tālruņa numuru.

Savukārt tiem Jūrmalas velomaratona dalībniekiem, kas reģistrēsies līdz 12. maijam, būs lieliska iespēja iegūt personalizētos starta numurus ar vārdu uzvārdu, kas atšķirībā no līdzīga veida sporta pasākumiem ir bez maksas.

Alpha Baltic Sport valdes priekšsēdētājs Kaspars Tupiņš ar lepnumu atzīst: „Mēs novērtējam katru mūsu velomaratona dalībnieku, tādēļ esam izveidojuši individuālu pieeju. Mums ir svarīgi, lai katrs velomaratona dalībnieks justos īpašs. Šādus jauninājumus esam ieviesuši, jo zinu, ka daudzi dalībnieki starta numurus pēc tam arī patur kā suvenīrus, kā arī augstu novērtē operativitāti rezultātu izziņošanā."

Jāatgādina, ka jau 20.maijā norisināsies Jūrmala Grand Prix, kas ir UCI Eiropas tūres 1.2 kategorijas šosejas riteņbraukšanas sacensības. Tās šogad ir Latvijā vienīgās starptautiskās un profesionālās riteņbraukšanas sacensības. Savukārt 21. maijā ikviens varēs izaicināt sevi un startēt vienā no trīs Jūrmalas velomaratona distancēm – 14 km, 60 km, 126 km.

Jūrmalas velomaratonam var reģistrēties interneta mājaslapā maratoni.lv, veikalu tīklā Fans visā Latvijā, kā arī reģistrācijas stendā t/c Spice pirmajā stāvā, pie informācijas stenda, katru piektdienu, sestdienu un svētdienu. Pēc 8.maija dalības maksa paaugstināsies.

Šogad īpaši patīkams pārsteigums ir sagatavots mazajiem sportistiem. Pateicoties Maxima Favorit atbalstam, bērni līdz 12 gadu vecumam dalībai velomaratonā līdz pasākuma norises dienai var reģistrēties bez maksas.

Jūrmala Grand Prix kopējais balvu fonds 6620 eiro, bet Jūrmalas velomaratona - 5000 eiro. Turklāt arī tie, kas nekāps uz goda pjedestāla, varēs pretendēt uz naudas balvām. 60 km distancē dalībnieks, kurš finišēs kā 100., 200., 300., 400., 500., 600., 700., 800., 900. vai 1000., saņems garantētu naudas balvu 100 eiro.

Pēc velopasākumiem 7. augustā sekos Spice skrituļmaratons, 21. augustā MTB maratons. Visbeidzot 11. septembrī Jūrmalas maratonu sērija noslēgsies ar BalticMiles skriešanas pusmaratonu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV