Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Komentāri rakstam: “Baltijas Karate Klubs” uzņem arī pirmsskolas audzēkņus

jaunākie lejā

aaa 13.11.2007. 09:57

tiko ka bus piemerots vecums mazajam to prom pie Maksima lai teeree energiju :)

sems 13.11.2007. 10:05

pozitiivi :) domaaju ka beerniem ljoti laba skola :)

hsgs 13.11.2007. 15:24

sikiem karate izbesis

Patrīcija 13.11.2007. 19:53

hsgs; Tu vispār zini kaut ko par karate?

hsgs 14.11.2007. 22:34

ne,bet kas tev par daļu

Jānis 16.11.2007. 20:39

Ļoti pareiza doma.
Par labu sportistu neviens nepiedzimst.
Par labu sportistu kļūst lēnā un pacietīgā darbā.
Pazīstot Maksimu, zinu, ka viņš izaudzinās, pagaidām vēl maziņos bērneļus, par ļoti labiem sportistiem, kas kādreiz nesīs Latvijas vārdu pasaulē.
Arī man dēls trenējas šajā sporta veidā jau daudzus gadus.
Viņa treneris patreiz ir un arī turpmāk būs neviens cits, kā Maksims Ivančikovs.
Ļoti labs treneris, kas būtībā ir fanātiķis savā sporta veidā, domā par šī sporta veida attīstību valstī, neliedz savas zināšanas un pieredzi, kā arī savu laiku sportistiem, lai sasniegtu augstus rezultātus.
Savu darbu viņš veic teicami, ar pilnu pašatdevi.
Pats esmu bijušais sportists, tikai citā sporta veidā un 5 gadus atpakaļ nebija nekāda priekšstata par šo sporta veidu - karatē.
Dēlu aizvedām trenēties tikai dēļ tā, ka skolā nebija kārtības un dēlu tur bieži apbižoja, jo viņš bija ne tikai par gadu jaunākais, bet arī mazākais klasē. Domājām, ka iemācīs kauties.
Kauties neiemācīja, bet labi uzvesties un pašdisciplīnu gan.
Aizstāvēties un palīdzēt kādam vājākam, ja ir galējā nepieciešamība, var bez problēmām. Bet nekad viņš nebūs tas, kas pirmais sāks un parādīs savu spēku citiem. To šajā sporta veidā daudzu gadu garumā iemāca labi.
Protams, ja ir labi treneri un Maksims tāds ir.

davidenko 16.11.2007. 22:39

ja cepuri nost

līdzjutējs 19.11.2007. 09:46

Kur ir raksts par to cik kruts ir BKK treneris, kurš Tallinā pārliecinoši ar 1:4 pakāsa Latvijas izlases kadetam (16-17gadi) Artūram Lutkevicam?

Max to lidzjutejs 19.11.2007. 22:25

Pirmkārt 4-2, un otrkārt, labāk dažreiz zaudēt, lai pēc tam uzvarētu(kas bija pēdējās 10 sek šāja cīņā, tiešneši pareizi tiesāja pēc WKF noteikumiem?) un Max ir tikai treneris, rezultāts sacensībās nav Galvenais priekš manis, startēju priekš sevis, atšķirībā no daudziem citiem treneriem, kas it teorētiķi un audzē lielus vēderus ,kaut gan ir gandrīz mani vienaudži, WKF noteikumi ir domāti jauniešiem, kam ir laba reakcija un labs ātrums, ar to pašu kadetu esmu gatavs pastrādāt pēc citiem noteikumiem, vai viņš ir gatavs?, un kas ir Šis Latvijas kadets ko viņš ir sasniedzis bez dažām medāļām, un vai Jūs vispār redzējāt kautkādus manus rezultātus kautkur izliktus, man tas nav vajadzīgs, un pār kādu krutumu šeit iet runa, sports ir sports, vienreiz zaudē otreiz uzvari, kapēc tad Lutkevič dzen svaru un negrib startēt savā pierastajā kategorija? viņš nav pietiekami kruts lai startētu -70, vai ir citi iemesli? dažreiz vajag domāt jeb turiet muti ciet,

Max to lidzjutejs 19.11.2007. 22:33

Un vispār brīnos kapēc tik maziņš rezultāts bija, Artūrs taču nenormāli gatavojas, braukā pa sacensībām, augsti mērķi uzlikti maximāli viņām tūlīt paliks 18, rezultātam kā minimums vajadzēja būt 6-0, Maxims taču bez trenera trenējās :D :DDD, smieklīgi

līdzjutējs » Max 20.11.2007. 00:09

Mums skatītājiem ir prieks skatīties uz to, kā progresē Latvijas karatē jaunā paaudze. A. Lutkevics aizvadīja lielisku cīņu pret sportistu(pret Jums), kurš, ja nemaldos daudzās šī portāla publikācijās ir salīdzinoši apjomīgi uzslavēts gan par saviem starptautiskiem rezultātiem, gan par trenēšanos nometnēs ar vadošo valstu karatistiem. Tas ir apsveicami, ka 17 gados viņš parāda reālu līmeni ar kuru ir jāreiķinās pat pieaugušajiem. Metiens vien jau ko bij vērts :))) Svara kontrole un gatavošanās noteikti, lai paliek viņa trenera ziņā.
P.S. Necepjieties taču... gan būs arī 8:0 :D

Max to lidzjutejs 20.11.2007. 10:54

Vēlreiz atkārtoju ka WKF noteikumi nedot priekšrocību pieaugušajiem, bez kontakta karate ir domāts jauniešiem, un viņiem tas arī padodas, šaja portālā un citur esmu publicējis savu padoto rezultātus, un dažreiz savus, bet ne visus, un pirmais mērķis ir mani skolnieki nevis es pats, metiens bija normāls, bet pats Artūrs bija nomests 2 reizes, nu nesanāca uztaisīt turpinājumu, es nesaprotu ko Jūs gribat man pierādīt tagad pateikt cik slikts es esmu karatsists, karatē profesionalitāti nevienmēr parāda sacensības , tas vis ir nosacīts, piedāvāju Artūram nocīnīties pēc stingrākiem noteikumiem, kur atļauts kontakst, kur spēlē lomu pieredze un gadi, un Artūrā iegulda lielus līdzekļus, lai viņš būtu tāds kāds viņš ir, es trenējos savam priekam, ar mani neviens nekad nav strādājie tā kā es strādāju ar saviem skolniekiem, vai Artūra treneris ar viņu, nevajag sāasinat konfliktu un es gribētu zināt ar ko šobrīd es diskutēju? Un visu rasktītais parāda kaut kādu Jūsu skaudību, ka esmu rasktijis kaut ko šeit kāda Jums ir starpība, ko es rakstu. Par svara kontroli varu pateikt to ka Artūrs negrib cīnīties ar BKK sportistu Ruslanu Sadikovu, kurš starp citu trenējas pie manis no 9 gadiem, ja viņš ir tik kruts kapēc viņš nestartē savā kategorijā?

Max to lidzjutejs 20.11.2007. 11:49

Un man ir tiešaprieks, par kadetiem, kas noteikti ir labāki par veco paaudzi un par to pat nav jāstrīdās, karate Latvijā attīstās un treneri arī paliek labāki un profesionālāki!

Karatē Karaliene 20.11.2007. 12:44

Jāpiekrīt Maksimam, ne jau sacensības vienmēr pierāda to cik labs ir sportist. Puišelim vienu reizi palaimējās noguldīt Maksimu slīpi, bet nākošo reizi citos apstākļos domāju, Maksims viņu tā pastrādātu, ka melns gar acīm nozibētu. Nav ko cepties par sīkumiem, ir uzvaras un ir zaudējumi, tas tacu tikai normāli. Un par to ko "Līdzjutēja" dirsa par šo saitu, tas gan bija nesmuki, man prieks, ka ir šī sadaļa kur var uzzināt par jaunākiem sportistu panākumiem tieši austrumu cīņā, jo citur info tieši par šī novirziena sportistiem ir ļoti niecīgs.

ps. Piekam mans talants ir unikāls un neatkārtojam, viss es esmu runājusi...

Andris-Milons 20.11.2007. 16:55

Ohohooo... Kaadas te emocijas iet pa gaisu !!! :D:D:D


Maksimka viss buus labi! Juus abi esat labi karatekas :D


Tas piedaavaajums pastraadaat arii citaa versijaa no visa ieprieksh mineetaa ienjem pirmo vietu :D :D :D

Andris-Milons 20.11.2007. 17:06

Aaaa, ja kas, Archam shis pasaules chempis bija pirmie oficiaalie machi -70. Liidz tam un arii pagaajushaa Eiropaa vinsh starteeja -65.

Manupraat vinjsh pietur svaru tieshi taa pat, kaa Ruslans tureeja tad, kad Krists veel starteeja liidz 70. Bet taas ir manas subjektiivaas domas ;)

Jānis » līdzjutējam 20.11.2007. 21:37

Atnākot no reisa mājās, parlūkoju interneta mājas lapas, arī šo, lai būtu lietas kursā, kas noticis šodien valstī, pasaulē u.t.t.
Un te nu mani sagaidīja ļoti nepatīkams pārsteigums!
Atklāts cinisms, pilnīga necieņa pret cilvēku, kas cenšās popularizēt karatē, kā sporta veidu, mūsu valstī.
Latvijā ar karatē nodarbojas tūkstošiem cilvēku, sākot ar bērniem un beidzot ar pieaugušajiem, bet Maksims Ivančikovs ir vienīgais, kas iegulda ne mazums pūļu, lai par šo sporta veidu zinātu pēc iespējas vairāk cilvēku mūsu valstī.
Viņš cenšās parādīt cilvēkiem, ka karatē nav tikai kaut kādas grupas, vai kāda klubiņa šaurs ambīciju apmierinājums, bet gan, ka kararē ir sporta veids, ar kuru nodarbojas miljoniem cilvēku visā pasaulē, notiek sacensības šajā sporta veidā, ieskaitot Eiropas un pasaules čempionātus.
Caur saviem rakstiem, Maksims cenšās iedrošināt ikvienu, ka arī viņš var veiksmīgi nodarboties ar šo sporta veidu un sasniegt ļoti augstus rezultātus.
Viens no pirmajiem likumiem šajā sporta veidā ir cieņa pret pretinieku.
Pēc tava komentāra noprotu, ka tu vis neesi vienkārši līdzjutējs, bet gan sportists un tas nedara godu tev.
Vēl jo vairāk, ja tev trūkst elementāras cieņas pret citu sportistu, tu pats neesi īsts karatists, kaut gan, varbūt arī tavi sportiskie sasniegumi ir augsti, tu esi tikai vienīgi nulle.
Jo tu neesi ievērojis vienu no dižā meistara Gičina Funakoši likumiem.
Tagad par cīņu.
Abi brāļi, gan Artūrs un arī Armīns, kā arī viņu treneris ir vieni no labākajiem šī sporta veida pratējiem Latvijā, ir ļoti labi draugi manam
dēlam un arī man. Visu cieņu šiem labajiem sportistiem un viņu trenerim ne tikai, kā karatistiem, bet arī kā ļoti labiem cilvēkiem.
Par Maksimu.
Pats gan viņš nekur neminēja par zaudējuma iemeslu, bet es, kā amatieris varu atļauties pateikt savu viedokli.
Iepriekšējā dienā, no pēcpusdienas līdz vēlai vakara stundai, Maksims vadīja treniņus, kas no trenera prasa milzum daudz spēka.
Maksims pats treniņā, cik esmu redzējis, izliekas vairāk, ne kā dažš labs sportists.
Naktī bija agri jāceļas, jo pats Maksims sēdās pie auto stūres un veda savus sportistus uz Tallinu. Ceļš tāls.
Kamēr brauca, sportisti varēja gulēt, bet Maksimam bija jāvada automašīna un jātbild par savu sportistu drošību.
Sacensību laikā, kad sacentās Maksima audzēkņi, viņš vadīja tos cīņās, kas arī prasa ne mazums emociju un spēka.
Vienvārdu sakot, priekš sevis viņam bija pietrūcis spēka, emociju un deksmes, jo to bija pilnībā atdevis saviem sportistiem.
Pretiniekos bija Artūrs, neapšaubāmi ļoti labs un talantīgs sportists.
Rezultāts pēc manām domām likumsakarīgs.
Tā nav traģēdija. Tas ir sports un šoreiz uzvarēja spēcīgākais.
Un pēc tam nomētāt ar dubļiem cilvēku, kas cenšās Latvijā karatē labā, ir vairāk kā nekorekti. Tas ir vienkārši cūciski.

Max to Andris 20.11.2007. 23:39

Chau kolēģi, vis ir ok, mēs šeit pozitīvi diskutējam, tas ir vajadzīgs,laikam jūsu līdzjutēji vai sportisti sāk mazliet izlekt par daudz, kautgan arī esmu trenējis jūsu cilvēkus. Bijām taču viens klubs vinu gadu.Par svaru dzīšanu ir ok, tas vienkārši es tā ,mums ir jāizpilda visas kategorijas ar labiem sportistiem, vienkārši es nesaprotu ko, šeit viens otrs grib sasniegt ar saviem teicieniem, mums ir viens mērķis katram trenerim,darīt visu lai mūsu sportisti būtu labākie, pasaulē.

Max to Andris 20.11.2007. 23:40

Ruslans turēja svaru tad, kad ar Kristu bija vienā klubā!!!

zero 21.11.2007. 19:35

'Jā, diemžēl šajā saitā ir apraksti tikai par vienu sporta klubu, bet Latvijā tādi ir vairāki, un sportiskie panākumi pārspēj šeit minētos.

ilga 21.11.2007. 20:45

es noteikti savus bērniņus vedīšu pie Maksima :)

Max » zero 21.11.2007. 23:10

Katrs Latvijas klubs varlikt šeit panākumus, kur tad ir vēl kāds klubs Latvijā , kas strādā pēc WKF un kuram ir rezultāti izņemot Milons, BKK un Tukuma karate klubu? Visu sasniegumus par Latvijas klubiem varat apskatīt www.karaterec.com, tur ir viss par Latvijas sportistiem un viņu sasniuegumiem, un tur ir statistika no visām oficiālajām karatē sacensībām no 1970. gada, par visiem spēcigakajiem karatistiem pasaulē, diemžel laikam citi klubi nevēlās sneigt par sevi informāciju, un es domaju, ja mēs publicējam par karatē, visiem citiem klubiem arī ir plus, jo cilvēki vismaz zin, kas karatē pasaulē notiek, un ka karatē Latvijā nav miris!

Max » zero 21.11.2007. 23:11

Lūdzu pasakiet kura kluba rezultāti pārspēj šeit minētois rezultātus un es izlikšu info, man būs liels gods!!!

prix 22.11.2007. 08:38

Nu moins!
Intereses pēc apskatījos www.karaterec.com un biju pārsteigts!
Max taisnība, tur figurē tikai 3 latvijas klubi un latvijas komanda, kurā droši vien ir arī šo klubu sportisti!
Uz pārējo fona Latvija izskatās tīri labi.
Ruslans Sadikovs un Kalvis Kalniņš pasaules vicečempioni, vesela strīpa Zelta līgās medaļnieki.
Kavtaradze, Ozerovs un Krists Kalniņš Eiropas čempionāta medaļnieki.
Nu veči, te bez komentāriem. Super!
Vēl viens maziņš monstrs - Artūrs Keiselis nomočījis kārtīgi.
Pasaules reitingā trešais spēcigākais savā kategorijā. Fantastiski!
Aug jaunā maiņa un tas nozīmē, ka ar karatē Latvijā būs labi.
Visu cieņu Max un visiem pārējiem, kas ir šajā sarakstā!

prix 22.11.2007. 09:07

Visi spēcīgie karatisti dzīvo Rīgā, Jelgavā un Tukuma!
Tā kā veči šajās pilsētās uzvedieties godīgi!
A to vēl var uzrauties uz nezināma, bet titulēta karatista.
Aliņu lietojiet ar mēru!!!

Max 22.11.2007. 11:24

Komentāri ir lieki, un šeit mēs izliekam reālus rezultātus no prestižiem turnīriem,Milons arī Jelgavā liek rasktus, takā vis notiek!

Jānis 22.11.2007. 18:32

Beidzot arī normālā valodā sākuši diskutēt!
Diskutēt ir vajadzīgs un tas ir pat labi, bet ne jau ar dubļiem mētāties!

līdzjutējs » Jānis 22.11.2007. 22:00

Kurš tad mētājās???

TAN » Max 23.11.2007. 15:03

Privet Max! :) lasu komentārus un man šeit patīk - laba diskusija :P
starp citu, TAN arī pēc WKF startē un daži sasniegumi ir! :)

Max 23.11.2007. 15:58

Protams, ka ir, neviens nešaubās!piedod ka aizmirsu pieminēt

Max 23.11.2007. 16:01

es runāju par to kādi klubi ir minēti karaterec.com, Tana tur nav, ir viens sportsists no Tan, bet klubs nav minēts

zero » max 23.11.2007. 19:26

starp citu ir arī Tukuma klubs,kuram arī ir sportiskie panākumi, bet kājau minēju, šis saits tiek veidots Max pavadībā, un tiek minēti viņa kluba sportisti. Arī par TAN sportistiem biji piemirsis, kaut gan pāris gadus atpakaļ, Baltijas čempī Lietuvā tavs sportists finālā, papildlaikā zaudēja TAN sportistam, Tu pa puss zāli iesaucies, ka viņam ir paveicies.Jā viņam arī paveicās arī pēc mēneša Eiropas čempī, dabūja3. vietu. Tad varbūt arī tavam sportistam paveicās Pasaules čempī šogad? Max Tu esi foršs čalis, gan kā trenneris, gan sportists,daudz esi sasniedzis ar savu neatlaidību un visu pārējo, bet apskaties ,apkārt ir arī citi. Vēlu Tev veiksmi Latvijas čempī. ZERO.

līdzjutējs 23.11.2007. 22:20

Pilnībā atbalstu ZERO viedokli... Latvijas karatē sabiedrība NAV VIENĪGI Max & co...

Max » zero 23.11.2007. 23:35

es savos komentāros esmu minējis Tukuma karate Klubu, un panākumi ir Andrejam Ozerovam no Tan, viņš Eiropā kļuva 3. Bet tajā brīdī viņš pārstāvēja Latviju nevis Tanu, :D, kurš vinēja un kas ir baltijas čempis, un Ruslanam protams ka paveicās, ka viņš kļuva 2. pasaulē , kā arī aizpāgāšgad paveicas ka palika 5, pasaules čempī, mums visiem veicas, paskatieties karaterec.com, neslinkojiet, tur nav minēts, Tan, jo ir klubu chempionāti WKF un ir, kur tiek pārstāvēta valsts, es neviena teikumā neesmu teicis ka Tan ir slikts, klubs, tur ir ļoti dauz labu sprortistu, un pats Andrejs arī apmeklē mūsu kluba treniņus, mēs nekad nevienam neatsakām, un jeb kurš var likt easygetā rakstus par saviem panākumiem, tas nav mans portāls, viņš ir atvērts visiem, kas par skaudību nesaprotu?

Max 23.11.2007. 23:36

Ja citi treneri neliek šeit savus rasktus un nepublicē savus panākumus tā nav mana vaina :D:D:D

Max 23.11.2007. 23:38

Kapēc man būtu japopularizē citi klubi, tā nav mana darīšana, un tas nav loģsiki, tāpēc es rakstu par savu :D

Max 24.11.2007. 00:02

vēl, WKF rezultāti ir daudziem klubiem, bet ir oficiālās sacensības, tās ir EČ, PČ GL, EGP, vēl daži turnīri,bet piņemsim Baltijas karate čempionāts Lietuvā, nav oficiāls čempis, kuru atzīst WKF , tas ir čempionāts, tapat kā daudzi citi, kas notiek pēc WKF noteikumiem, nejauciet lietas, un oficiālos čempionātos startē diemžēl maz Latvijas klubi, startētu vairāk, vidējais karatē līmenis Latvijā būtu augstāks.

zero » MAX 24.11.2007. 01:06

Vēl augstāks sportiskais līmenis Latvijai būtu, ja būtu no Latvijas pārstāvēti starptautiskas klases tiesneši, un federācijas prezidentam interesētu karate, un viss kas ar un ap to saistīts, nevis kas cits. Varbūt ir pienācis laiks mainīt?

līdzjutējs 24.11.2007. 09:56

Latvijas tiesneši noteikti ir "spicie eksperti" un par visiem "VISSPICĀKIE" ir LKF funkcionāri :))) Īsti Malači!!!

Max 24.11.2007. 10:29

Jā Jums taisnība, bet mainīt kaut ko ir grūti, laiks rādīs!

līdzjutējs » max 24.11.2007. 15:13

Kāds ir Jūsu viedoklis par LKF vadību un tās darbu? Esat, taču, tieši saskāries ar to...

Max » lidzujutējs 24.11.2007. 16:46

Problēma ir netikai LKF vadībā, bet savas domas es paturēšu pie sevis, laikam es runāju a Andri, ja es pareizi sapratu!

deku 24.11.2007. 19:42

baltijas karate klubam nekas nav japierada .rezultati paši runā

Andris-Milons » liidzjuteejs 24.11.2007. 19:59

Latvijas karatee federaacijas vadiiba ir tieshi taada, kaadu to ieveel karatee klubu paarstaavji. Peec vadiibas varam spriest arii par veeleetaajiem:( Lielaakaa beeda ir tanii apstaaklii, ka no aptuveni 26 klubiem, ja nemaldos, kas ir paarstaaveeti LKF tikai 5 , 6 klubi reaali darbojaas sporta karatee virzienaa. Ar to es domaaju tos, kuru sportisti pashreiz paarstaav Latvijas izlasi un tos, kuri laiku pa laikam sastaada pirmajiem konkurenci. Ja situaacija buutu preeteeja un aktiivo klubu skaits buutu, piemeeram, 20, tad shis jautaajums nerastos. Protams, daudzi tagad vareetu saraukt pieres un teikt: Ko tas tur muuld!!! Mees starteejam visos LKF kalendaara machos, taatad, kaa mees varam buut neaktiivi!? Ir jaameklee iespeeja regulaariem startiem aarvalstu machos, kur 1. uzkraat neatsveramu sportisko pieredzi 2. Redzeet un iepaziit sisteemas peec kuraam darbojaas citu valstu federaacijas un Nacionaalaas izlases.
Pashreizeejais Latvijas karatistu liimenis, kuri aprobezhojas ar startiem LKF kalendaara ietvaros ir zems tieshi taapeec, ka neizmanto divas ieprieksh mineetaas iespeejas.

Ja runa iet par tiesneshiem, tad situaacija ir veel skaidraaka. Cik Juus zinat tiesneshus no taadiem klubiem , kaa Milons, BKK, Tkk, TAN (iznjemot trenerus, kuri ir spiesti dazhkaart uzvilkt tiesneshu kostiimu, lai nenaaktos maksaat LKF soda naudu par to, ka klubs nepiesaka referii vai liiniju tiesnesi)??? TANam ir viens tiesnesis, kursh ir pozitiivs, kaa personiiba, bet kaa tiesnesis ne visai, tikai viena apstaaklja delj... Nav WKF starptautisko sacensiibu pieredzes. Var uz vienas rokas pirkstiem saskaitiit tos LKF tiesneshus, kuri daudz maz normaalaa liimenii zin WKF noteikumus. Un tie, kuri zin ir absaluuti bez normaalas tiesaashanas prakses WKF apritee. Pat augsti godaatais LKF galvenais tiesnesis B. Krasnovs ne reizi nav bijis tiesnesha godaa nevienaa GP posmaa, ne zelta liigaa, kaa arii ne Eiropas un pasaules chempionaataa. Kaadu liimeni, tad mees varam sagaidiit!? Riit ir Latvijas chempionaats WKF versijaa un esmu paarliecinaats, ka ies jautri:)))

Andris-Milons 24.11.2007. 20:07

Visiem daliibniekiem, vinju treneriem un atbalstiitaajiem noveelu interesantu, ar sportisko azartu bagaatu un visaadaa zinja baudaamu Latvijas chempionaatu!!! ;)

Andris-Milons 24.11.2007. 20:11

Ja manis teiktais ir radiijis kaadam veelmi ar mani padiskuteet vai personiigi izteikt kaadu repliku mans tlr. nr. ir 22335228. :)

līdzjutējs » max 24.11.2007. 20:54

Ar savu jautājumu biju domājusi uzzināt Jūsu viedokli tikai viena iemesla dēļ, ka savu tekstu nobeidzāt ar vārdiem - laiks rādīs. Ar to var saprast, ka ir varianti.
Karatē man ir tuvs nu jau vairākus gadus, tāpēc arī sekoju tam līdz :)
Mans vārds ir nedaudz cits :D

līdzjutējs » Andris-Milons 24.11.2007. 21:04

Par jautrību nešaubos ne mirkli :D :D :D

Max 24.11.2007. 23:40

Ļoti daudzos forumos esmu teicis līdzīgus vārdus ko teica Andris, reāli sportistu līmenis Latvijā ir augstāks par tiesnešu līmeni, tāpēc Mums treneriem, kas ir redzējuši, kā ir jātiesā un ir visā Eiropas virtuvē pabijuši, bieži sanāk konflikti vietējos mačos ar mūsu tiesnešiem, un tapēc rīt ies noteikti jautri! bet nu novēklam veiksmi!

Max 25.11.2007. 17:33

Andri tu pats ar sevi runā :D

tuki 26.11.2007. 13:45

Tik tiešām LČ bija "jautri". Atkal un atkal pārliecinājos par mūsu tiesnešu zemo līmeni. No Tan tiesnesis bija vienkārši "super". Es uzskatu, ka LČ ir jātiesā svešiem (ārpus Latvijas) tiesnešiem.

Sieviete 03.12.2007. 13:01

Paskatījos galeriju un secināju, tas Maksims gan ir viens seksīgs čalis :)

Leonids Vasiļevs 05.12.2007. 08:20

Spēks ir bumbās!

ok 06.12.2007. 21:17

Pareizi Ļoņa , met mieru un ej uz futbolu, tā visiem būs labāk.

ok » sieviete 08.12.2007. 19:06

Vai Tu neesi blondīne?

maco » ok 08.12.2007. 19:10

viņa ir sieviete,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

000 10.12.2007. 09:49

cik man zinaams!
Visveiksmigaakais klubs ir milons tukuma un BKK, tads tan jau sen vairs nav ka klubs!
ka teikt tada mazliet pagride palikusi! ;)

Sieviete 10.12.2007. 09:52

to ok
Aizver savu skanošo ja negribi pa zobiem noraut.

ok » sieviete 10.12.2007. 20:32

Nudien blondīne, ja ne pēc matu krāsas, tad pēc smadzeņu svara.

leonids vasiļevs 13.12.2007. 21:47

( )0( ). kiss my pusy .ym nasty girl

terorists 24.12.2007. 10:45

esiet visi draudzigi.ir taču ziemassvetku laiks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV