Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latviju „Icebox 2011" čempionātā pārstāvēs Aleksejs Širokovs

N.Namnieks, 09.05.2011. 13:21

Iepriekš publicēto hokeja boksa čempionāta dalībnieku sarakstu papildinājis Latvijas hokeja izlases uzbrucējs un bijušais Rīgas „Dinamo" kapteinis – Aleksejs Širokovs.
Latviju „Icebox 2011" čempionātā pārstāvēs Aleksejs Širokovs

Pirmā starpkontinentālā hokeja boksa čempionāta „ICEBOX 2011", kas notiks 2011.gada 2.jūnijā, Arēnā Rīga, rīkotāji nosaukuši piekto dalībnieku. Par to kļuvis Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, septiņu Pasaules čempionātu un Vankūveras Olimpisko spēļu dalībnieks – Aleksejs Širokovs.

Jau agrāk tika izziņoti pirmie četri dalībnieki, kuri ir gatavi iziet boksa ringā, lai cīnītos par ICEBOX 2011 čempiona jostu. Savu gatavību apliecinājuši Krievijas izlases un Sanktpēterburgas SKA kluba uzbrucējs Jevgēņijs Artjuhins, KHL kluba Čehovas Vitjaz kauslis Brendons Sagdens no Kanādas, viņa tautietis un viens no AHL vadošajiem policistiem Kips Brenans, un bijušais NHL un Rīgas „Dinamo" spēka uzbrucējs no Slovākijas Ronalds Petrovickis.

Čempionāta rīkotāji aģentūra PASSPORT stāsta par izvēli par labu Aleksejam Širokovam: „Iespējams jūs būsiet izbrīnīti, ka pasākumā piedalīsies arī Aleksejs, jo patiešām, Širokovu tiešām ir grūti uzskatīt par klasisku hokeja policistu. Tomēr neskatoties uz to, viņa iemaņas un prasmes boksā nevajadzētu vērtēt pārāk zemu. Dalībnieku gabarīti ICEBOX boksa ringā nebūs primārie, jo daudz svarīgāks būs dalībnieku tehniskais arsenāls un fiziskā kondīcija. Aleksejs gatavošanos turnīram uzsācis viena no Latvijas labākā boksa trenera Vladimira Voroņina uzraudzībā. Bez tam, Aleksejam piemīt iedzimtas cīnītāja rakstura īpašības par ko liecina viņa uzņēmība un vēlme piedalīties šajā turnīrā".

Alekseju Širokovu nebaida ievērojamais dalībnieku svara un auguma pārsvars: „Es rūpīgi izsvērtēju savas iespējas pirms pieņēmu lēmumu. Esmu konsultējies ar boksa profesionāļiem. Es lieliski apzinos, kas būs mani pretinieki. Tās ir īstas „mašīnas" . Augums 190 centimetri, svars 105 un vairāk kilogrami. Ja nu vienīgi Petro (Ronalds Petrovickis) būs apmēram manā svara kategorijā. Tomēr boksa ringā auguma un svara parametri ne vienmēr nosaka cīņas uzvarētāju. Manā rīcībā ir citi trumpji, kurus centīšos likt lietā. Esmu pārliecināts, ka spēšu labi sagatavoties šim turnīram un pienācīgi tajā startēšu.

Aleksejs Širokovs (30 gadi, 182 cm, 92 kg) Latvijas hokeja izlases sastāvā piedalījies 7 Pasaules čempionātos un Ziemas olimpiskajās spēlēs Vankūverā. Viņš bija pirmais Rīgas Dinamo kapteinis pēc kluba atjaunošanas 2008.gadā. Vēlāk pārstāvējis citu KHL klubu – Habarovskas „Amur". Sporta gēni Aleksejam ir iedzimti – viņa tēvs un abi onkuļi bijuši grieķu-romiešu cīņas treneri.

No šodienas darbu sācis pasākuma oficiālais interneta resurss www.ice-box.eu

"ICEBOX 2011" biļetes pieejamas "Biļešu Servisa" tirdzniecības tīklā visā Baltijā. Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma!

Tirdzniecībā pieejamas arī vairākas VIP biļešu kategorijas: ICEBOX VIP (biļetes cena LVL 50) ar atsevišķu ieeju, garderobi un vietu pie galdiņa parterā, ICEBOX VIP GOLD (biļetes cena LVL 75) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar "ICEBOX" suvenīru komplektu, ICEBOX VIP PLATINIUM (biļetes cena LVL 100) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar meet&greet ar čempionāta dalībniekiem un "ICEBOX" suvenīru komplektu un ICEBOX VIP LOUNGE (biļetes cena LVL 65) - ar iespēju vērot pasākumu no VIP ložas.

Čempionāta idejas autors un preču zīmes "ICEBOX – hockey meet the ring!" autortiesību īpašnieks ir sporta mārketinga aģentūra PASSPORT, pasākuma līdzorganizators ir UNTITLED productions. Pasākuma norisi Latvijā atbalsta: TV6, radio STAR FM, PLAYBOY, DIENA, DELFI, SKANDI MOTORS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV