Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šovasar jau trešo reizi notiks "Mītava Open 2011"

Sigita Kaņepe, 16.05.2011. 12:53

Grupa "Prāta vētra" no 2. jūlija līdz 13. augustam organizē trešo atklāto amatieru čempionātu mini futbolā "Mītava Open 2011", kura mērķis ir veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu.
Šovasar jau trešo reizi notiks "Mītava Open 2011"

Čempionātam plānoti seši posmi (Zemgale, Kurzeme, Vidzeme, Ziemeļaustrumlatvija, Latgale, Rīga) un fināls. Katrā posmā varēs piedalīties ne vairāk kā 32 komandas, kuras tiks sadalītas pa grupām ar izlozes palīdzību. Šogad fināla sacensība par lielo balvu 3000 Ls norisināsies Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā.

Čempionātā par balvu fondu - 3 000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas) var cīnīties jebkura, atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda.

Apmeklētājiem "Mītava Open 2011" pasākumi būs bez maksas, komandām noteiktā dalības maksa ir Ls 50, bet pirmajām 25 komandām, kuras piesakās uz jebkuru no posmiem, noteikta dalības maksa Ls 40.

Zemgales Olimpiskā centra sabiedrisko attiecību vadītāja Sanda Andersone komentē: „Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) futbola stadions paredzēts izcilai spēlei! Ar lielām rūpēm un jaunākām tehnoloģijām kopts zāliens ļaus Mītava Open futbolistiem eleganti manevrēt ar bumbu, apspēlējot pretinieku, savukārt līdzjutējiem - ērtas tribīnes. ZOC mājo sportiska sacensību gaisotne, kuru jo īpaši kāpinās grandiozā fināla tuvošanās Latvijā tik ļoti iecienītajam amatieru futbola turnīram Mītava Open, kad gaisā virmos prieks par personīgiem un komandas sasniegumiem, uzvaras saucieni un sajūsminātu līdzjutēju gaviles".

Atklāšanas posms norisināsies 2. jūlijā Bauskā, Bauskas novada stadionā, kur pagājušajā gadā ceļazīmi uz finālu izcīnīja komanda "Rainis", kas arī kļuva par "Mītava Open 2010" čempioniem.

"Mītava Open 2011" tehniskais sadarbības partneris Adidas piedāvās čempionāta dalībniekiem iespēju laukumā spēlēt ar pasaulē atzītām futbola bumbām.

Adidas grupas mārketinga vadītāja Baltijā Alise Pizika: „Adidas SpeedCell futbola bumba ir oficiālā FIFA bumba 2011.gadā. Vienpadsmit līnijas uz bumbas simbolizē 11 spēlētājus un komandas vienotību spēles laikā. Šī bumba pārstāv ātrumu, spēku un komandas garu, ko novēlam arī "Mītava Open 2011" dalībniekiem".

"Mītava Open 2011" čempionāta laikā Adidas sadarbībā ar Sport2000 piedāvās iespēju dalībniekiem testēt adizero F50 un Predator apavus ar kādiem spēlē pasaules slaveni futbolisti, kā Messi un Kaka.

Pieteikšanās atklātajam amatieru čempionātam mini futbolā "Mītava Open 2011" norisinās interneta mājas lapā www.MitavaOpen.lv un veikalos SPORT 2000 Rīgā, Valmierā, Liepājā, Siguldā, Daugavpilī!
Sadarbībā ar festivālu Positivus'11 "Mītava Open 2011" dalībniekiem ir iespēja iegādāties divas biļetes uz abām festivāla dienām par īpašu cenu Ls 29.

Seko "Mītava Open 2011" draugiem.lv, twitter un facbook. Lasi jaunumus un ekspertu viedokļus interneta portālos delfi.lv un parsportu.lv, bet posmu aprakstus un foto meklē laikrakstā "Latvijas Avīze". Arī šogad sadarbībā ar SPORT 2000 tiks veidoti un pārraidīti video rullīši no "Mītava Open 2011" posmiem kanālā LTV7.

Čempionāta "Mītava Open 2011" organizatori saka paldies sadarbības partneriem: ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS, tehniskajam sadarbības partnerim, ADIDAS, veikalam SPORT 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV un DRAUGIEM.LV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV