Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mazajiem riteņbraucējiem – savs velomaratons

Linda Anaite, 17.05.2011. 10:38

5. jūnijā Rīgā notiks velosezonas sākuma lielākais izaicinājums – „Tele2 Rīgas velomaratons". Pašā Rīgas sirdī 11. novembra krastmalā pulcēsies visi riteņbraukšanas cienītāji. Piedzīvot velosacensību prieku varēs arī mazie riteņbraucēji, kuriem līdz „Tele2 Rīgas velomaratonam" mazliet jāpaaugas, jo 29. maijā Uzvaras parkā notiks „Tio Rīgas mini velomaratons".

„Tio Rīgas mini velomaratonā" aicināti piedalīties zēni un meitenes vecumā no 2008. līdz 2000. dzimšanas gadam ar visa veida velosipēdiem. Sacensības notiks grupās atsevišķi meitenēm un zēniem pēc katra dzimšanas gada. Tāpat kā pieaugušo velomaratonā, arī „Tio Rīgas mini velomaratona" uzvarētāji saņems medaļas un balvas.

29. maijā Uzvaras parkā valdīs ģimeniska atmosfēra. Pārsteigumi, piedzīvojumi un rotaļas būs arī tiem, kuri sacensībās nepiedalīsies. Just līdzi mazajiem riteņbraucējiem aicināti arī vecākie brāļi un māsas, vecvecāki un citi ģimenes locekļi.

Pieteikties „Tio Rīgas mini velomaratonam" var internetā mājas lapā www.velo.lv. Dalības maksa, piesakoties iepriekš, ir Ls 2, savukārt sacensību dienā tā būs Ls 4, tādēļ vecāki aicināti laikus pieteikt savus mazuļus dalībai velomaratonā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV