Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„ICEBOX 2011" ringā izies bokseris Mairis Briedis

N.Namnieks, 18.05.2011. 10:55

Pirmā hokeja boksa čempionāta „ICEBOX 2011" apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja pasākuma laikā noskatīties arī visu laiku labākā Latvijas profesionālā boksa cīkstoņa Maira Brieža cīņu ar horvātu smagsvaru Josipu Jalušicu. „ICEBOX 2011" notiks 2. jūnijā "Arēnā Rīga".

Savu profesionāļa karjeru Mairis Briedis sāka 2009.gadā un kopš tā laika aizvadījis 5 cīņas visās uzvarot. Trīs no tām noslēdzās ar tehnisko nokautu. Starptautiskajā reitingā boxrec.com Briedis šajā brīdī smagsvaru konkurencē ieņem 105.pozīciju ( 43.vieta Eiropā). Ar iegūtajiem 41 reitinga punktiem Briedis ir visu laiku labākais un veiksmīgākais Latvijas profesionālais bokseris. Pēc speciālistu atzinuma, 26-gadīgajam rīdziniekam, kurš atrodas tikai savas profesionālās karjeras sākumā, ir visas iespējas kļūt par elites līmeņa sportistu savā svara kategorijā. Cīņa „ICEBOX 2011" ietvaros būs unikāla iespēja Latvijas skatītājam klātienē novērtēt Mairi boksa ringā, jo pēdējo reizi tas noticis 2009.gada rudenī.

Mairis Briedis uzvar Bigger's Better turnīrā 2010.gada pavasarī:

Briedis ir trīskārtējs Latvijas smagsvaru čempions. Līdz nonākšanai boksa ringā Mairis veiksmīgi startēja kikboksa cīņās. 2008.gadā viņš ieguva Eiropas čempiona titulu WAKO versijā.

Maira Brieža pretinieks ICEBOX 2011 pasākumā būs pieredzējušais horvāts Josips Jalušics (37), kurš šobrīd ieņem 384. vietu pasaules smagsvaru reitingā. Profesionālajā karjerā kopš 2004. gada, Jalušics aizvadījis 33 cīņas, kurās gūtas 10 uzvaras (7 ar nokautu).

Maira Brieža cīņa Josipa Jalusiča cīņa iespējama, pateicoties SIA „Gros auto" atbalstam.

Atgādināsim, ka savu gatavību cīnīties par ICEBOX 2011 čempionu jostu apliecinājuši Krievijas izlases un Sanktpēterburgas SKA kluba uzbrucējs Jevgēņijs Artjuhins, KHL kluba Čehovas Vitjaz kauslis Brendons Sagdens no Kanādas, viņa tautietis un viens no AHL vadošajiem policistiem Kips Brenans, bijušais NHL un Rīgas „Dinamo" spēka uzbrucējs no Slovākijas Ronalds Petrovickis un Latvijas hokeja izlases kandidāts un pirmais atjaunotā Rīgas Dinamo kapteinis Aleksejs Širokovs.

Vairāk informāciju par hokeja boksa čempionātu meklējiet oficiālajā interneta resursā www.ice-box.eu.

"ICEBOX 2011" biļetes pieejamas "Biļešu Servisa" tirdzniecības tīklā visā Baltijā. Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma!

Tirdzniecībā pieejamas arī vairākas VIP biļešu kategorijas: ICEBOX VIP (biļetes cena LVL 50) ar atsevišķu ieeju, garderobi un vietu pie galdiņa parterā, ICEBOX VIP GOLD (biļetes cena LVL 75) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar "ICEBOX" suvenīru komplektu, ICEBOX VIP PLATINIUM (biļetes cena LVL 100) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar meet&greet ar čempionāta dalībniekiem un "ICEBOX" suvenīru komplektu un ICEBOX VIP LOUNGE (biļetes cena LVL 65) - ar iespēju vērot pasākumu no VIP ložas.

Čempionāta idejas autors un preču zīmes "ICEBOX – hockey meet the ring!" autortiesību īpašnieks ir sporta mārketinga aģentūra PASSPORT, pasākuma līdzorganizators ir UNTITLED productions. Pasākuma norisi Latvijā atbalsta: TV6, radio STAR FM, GROS AUTO, PLAYBOY, DIENA, KAS JAUNS, DELFI, NOVONEWS, ТЕЛЕГРАФ , iDeal un SKANDI MOTORS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV