Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Baltijas ātrākais motokross notiks Gulbenē

Superkauss, 20.05.2011. 11:26

Jau šo svētdien, 22.maijā, Gulbenē Staru moto trasē notiks motokrosa sacensību "Battery Superkauss" otrais posms, piedaloties ātrākajiem Baltijas motosportistiem.
Baltijas ātrākais motokross notiks Gulbenē

Motokrosa sacensības „Battery Superkauss" notiek trešo gadu. Tās guvušas plašu atsaucību un atzinību gan sportistu, gan apmeklētāju vidū. Uz pirmo „Battery Superkauss" posmu, kas notika 8.maijā Kandavā, bija ieradušies teju 4 tūkstoši skatītāju.

Šogad „Battery Superkauss" Latvijas komandu savstarpējie spēki ir ļoti izlīdzinājušie. Katrā no tām ir pa kādam spēcīgam pašmāju braucējam, kā arī piesaistīti sportisti no Baltijas valstīm.

Tā piemēram, zināms, ka „VV Moto Racing Team" sastāvā startēs viens no Igaunijas ātrākajiem moto sportistiem ar Pasaules GP pieredzi – Gert Krestinov, kā arī lietuvietis Arunas Geležninkas. „Motosports-Elkšņi Racing Team" komandas rindās par vērtīgajiem punktiem cīnīsies divi igauņu jaunās paaudzes sportisti – Indrek Magi un Ardo Kaurit, kurš ir leģendārā pasaules klases blakusvāģu meistara Are Kaurit dēls.

Līdz svētdienai noteikti vēl būs jaunumi komandu papildinājumu kontekstā, jo komandu aizkulisēs runā, ka arī pārējie spēcīgākie Igaunijas motokrosa meistari, izņemot Pasaules GP MX1 dalībniekus, plāno ņemt dalību „Battery Superkauss". Kuru komandu sastāvā – šis jautājums jau tuvākajās divās dienās tiks atbildēts.

Par uzvaru „Battery Superkauss" Gulbenes posmā Staru moto trasē cīņa dosies sešas klase: MX7+, MX 13+, MX 30+, Kvadri 14+, kā arī divas profesionāļu klases, MX Pro un Kvadri Pro, kuru dalībnieki sasnieguši augstāko meistarības līmeni un startē dažādās starptautiskās sacensībās.

Pēc pirmā „Battery Superkauss" posma kopvērtējumā par līderi MX Pro klasē izvirzījies Niks Apfelbaums (MX Sumata-Vilders Team"), Kvadri Pro klasē – Edgars Meņģelis (Rodeo MX Racing Team), MX 7+ klasē – Tomass Šileika (Motosports-Elkšņi Racing Team), Kvadri 14+ klasē – Ralfs Reinfelds (MX Sumata-Vilders Team), MX 13+ klasē – Mārtiņš Zommers (MX Moduls) un MX 30+ klasē – Arvis Sanders (Rodeo MX Racing Team).

Bez neaizmirstamām motokrosa sacensībām un sportiskās cīņas "Battery Superkuss" apmeklētājus sagaida atraktīvo "Battery Superkauss" meiteņu priekšnesumi, kuras ne tikai iekurinās sacensību garu, bet ar kurām būs iespējams arī uzdejot, nofotografēties un kopā atbalstīt savus favorītus. Dj parūpēsies par motokrosam atbilstošu muzikālo atmosfēru. Ikviens sacensību apmeklētājs varēs izmēģināt spēkus „Herbalife" foto konkursā. Izsalkušie un izslāpušie varēs veldzēties un atgūt enerģiju alus teltīs.

Īsāk sakot – "Battery Superkauss" ir lieliska iespēja svaigā gaisā kopā ar saviem draugiem un ģimeni pozitīvā un sportiskā gaisotnē pavadīt svētdienu.

Ieejas maksa „Battery Superkauss": 3Ls, bērniem līdz 12 g.vec. un pensionāriem – bez maksas.

Parkings apmeklētājiem Staru moto trases teritorijā nodrošināts bez maksas.

Kā nokļūt?
„Battery Superkauss" 2011.gada sacensību posmu karte: http://bit.ly/SupercupLV_Map_2011

Vairāk informācijas: www.superkauss.lv

Izbaudi ātrumu, azartu, adrenalīnu! Izbaudi īstu motokrosu "Battery Superkauss" !
www.superkauss.lv
www.twitter.com/superkauss
http://www.facebook.com/SupercupLV

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV