Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Krievijas hokejisti uzvar Čehiju un iekļūst pusfinālā

LETA, 10.05.2007. 09:00

Pasaules hokeja čempionātā augstākajā divīzijā trešdien Maskavā Krievijas izlase ar 4:0 (1:0, 0:0, 3:0) uzvarēja Čehijas valstsvienību un iekļuva sacensību pusfinālā.
Krievijas hokejisti uzvar Čehiju un iekļūst pusfinālā

Otrajā trešdaļā Krievijas izlasei piederēja ievērojams pārsvars, tomēr vārtus gūt viņiem neizdevās. Vienu reizi ripa gan ielidoja Čehijas vārtos, tomēr tiesnesis vārtu guvumu neieskaitīja, jo Markovs tos guva ar roku.

Savukārt trešajā trešdaļā krievi guva trīs bezatbildes vārtus. Trešdaļas 23.sekundē skaitlisko vairākumu izmantoja Jevgēņijs Malkins, dubultojot Krievijas izlases pārsvaru. 12.minūtē precīzs bija Aleksandrs Radulovs, bet 15.minūtē Malkins izgāja viens pret viens ar čehu vārtsargu Robertu Čekmaneku un, apslidojot vārtus, skaistā stilā guva ceturtos vārtus, panākot 4:0.

Par labākajiem hokejistiem visā turnīrā Čehijas izlasē tika atzīti Mareks Zidliks, Davids Vibornijs un Romāns Čehmaneks.

Krievijas izlase turnīra pusfinālā tiksies ar ASV un Somijas izlašu spēles uzvarētāju. ASV un Somijas hokejisti savstarpējo spēli aizvadīs šodien.

Otrajā ceturtdaļfināla spēlē Zviedrijas izlase ar rezultātu 7:4 (1:2, 3:0, 3:2) pārspēja Slovākijas valstsvienību un iekļuva pusfinālā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV