Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Drīzumā sāksies vasaras ielu basketbols 2011

Mārtiņš Kozlovskis, 24.05.2011. 09:53

Jau pavisam drīz, 1. jūnijā, pie Liepājas Olimpiskā centra tiks dots starts 2011. gada Vasaras ielu basketbolam Liepājā. Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, kopumā tiks aizvadīti seši posmi, tādējādi, noskaidrojot jaunos pilsētas čempionus ielu basketbolā.
Drīzumā sāksies vasaras ielu basketbols 2011

Šā gada pirmais posms norisināsies jau pavisam drīz, nedaudz vairāk kā pēc nedēļas. Kopumā šajā vasarā tiks aizvadīti seši posmi un gluži tāpat kā pirms gada, spēles norisināsies bez tiesnešiem, kas nozīmē to, ka visi mači norisināsies uz spēlētāju godprātību.

Nelielas izmaiņas ir notikušas grupu iedalījumos, jo šogad kopumā būs mazāks skaits vecuma grupu. Zēniem sacensības norisināsies trijās vecuma grupās – U-13, U-16 un U-99. Savukārt, meitenes tiks iedalītas vienā grupā – U-99. Un protams, neiztikt arī bez labi zināmās un ierastās MIX grupas, kur cīņas vienmēr ir bijušas vienas no saistošākajām.

Iepriekšējos gados vislielākā interese un konkurence ir bijusi vīriešu U-99 grupā un ļoti iespējams, ka līdzīgi būs arī šajā gadā. Par 2010. gada uzvarētājiem kļuva komanda „Gateris" ar Arti Ati un Kristapu Frīdenbergu priekšgalā. Uzvara kopvērtējumā tika izcīnīta diezgan pārliecinoši, taču ir pamats ticēt, ka šogad cīņa par kopvērtējuma augstāko pakāpienu būs daudz spraigāka.

Tāpat vēl bez basketbola spēlēm tiks noskaidroti arī spēcīgākie tālmetiena autori, kuri cīnīsies par galveno balvu – televizoru, kuru piedāvā „Elektrons&K". Par iepriekšējā gada uzvarētāju kļuva Kaspars Kristvalds, taču labāko sešu tālmetienu izpildītāju finālā iekļuva arī divas daiļā dzimuma pārstāves.

Arī pieteikšanās šogad būs iespējama ne tikai tieši pirms sacensību sākuma, bet arī savlaicīgi Liepājas Olimpiskā centra info centrā. Turklāt, pieteikšanās LOC info centrā būs nedaudz lētāk – dalības maksa no personas būs 1 Ls, bet piesakoties sacensību norises vietā no pulksten 16:30-17:00 cena būs 1,5 Ls no personas. Komandā drīkst pieteikt četrus spēlētājus.

Sacensībām ir iespējams pieteikties jau no 24. maija, Liepājas Olimpiskā centra info centrā katru darba dienu no pulksten 9:00-18:00.

Vecuma grupas:
U-13 zēni (1998. gadā dzimušie un jaunāki zēni)
U-16 zēni (1995. gadā dzimušie un jaunāki zēni)
U-99 vīrieši (1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši)
U-99 sievietes (1994. gadā dzimušās un vecākas sievietes)
MIX grupa (komandas sastāvā vismaz viena sieviete)

Liepājas vasaras ielu basketbola čempionāts 2011:
1.posms 1. jūnijs
2. Posms 15. jūnijs
3. Posms 6. jūlijs
4. Posms 20. jūlijs
5. Posms 3. augusts
6. Posms 17. augusts.

Sacensību sākums: pulksten 18:00

Pasākumu atbalsta: „Swedbank", Liepājas pilsētas Dome, „Nike", „Elektrons & K", „Liepājas Olimpiskais centrs", „Getz&Bros", fitnesa centrs „Olymp Sport", „Liepājas Papīrs", „Osram", „Rīgas Piensaimnieks", „Trodeks", „Čili Pica", „Liepājas Metalurgs", „Ledus Halle", viesnīca „Līva", „Triobet", „Dzintara Boulings", „Ansmann", SIA „Kvadro", kokteiļbārs „Red Sun Buffet", „Pūre", „Cheetos", „Venden", autoserviss „Džons", „Jelgavas tipogrāfija", „Ramirent", „Radio SWH" un „liepajniekiem.lv".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV