Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kaspars Astašenko pievienojas ICEBOX 2011 dalībniekiem

N.Namnieks, 26.05.2011. 10:30

Hokeja boksa čempionāta „ICEBOX 2011" dalībnieku sarakstu papildinājis latviešu hokeja aizsargs Kaspars Astašenko.

Pirmā hokeja boksa čempionāta dalībnieku sarakstā notikušas izmaiņas. Iepriekš publicēto pretendentu uz pirmo ICEBOX čempiona jostu sarakstu - Krievijas izlases un Sanktpēterburgas SKA kluba uzbrucējs Jevgēņijs Artjuhins, KHL kluba Čehovas Vitjaz kauslis Brendons Sagdens no Kanādas, viņa tautietis un viens no AHL vadošajiem policistiem Kips Brenans, bijušais NHL un Rīgas „Dinamo" spēka uzbrucējs no Slovākijas Ronalds Petrovickis, Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Aleksejs Širokovs - papildinājis 36 gadus vecais Kaspars Astašenko (190 cm, 95kg).

Kaspars iepriekšējo sezonu noslēdza Lielbritānijas hokeja klubā „Belfast Giants". Agresīvais hokeja aizsargs, kurš aizvadījis 23 spēles NHL klubā Tampabejas „Lightning", pēdējā laikā izmēģinājis savus spēkus arī hokeja analītiķa un spēļu komentētāja lomās.

Diemžēl savu dalību šajā unikālajā pasākumā bija spiests atsaukt viens no galvenajiem AHL provokatoriem Devins Didiomets (Devin DiDiomete) - trešais rupjākais AHL spēlētājs ar 303 soda minūtēm aizvadītajā sezonā, kurš gurna traumas dēļ ir spiests pārtraukt gatavošanos čempionātam un bijušais Čehovas „Vitjaz" rupeklis Rustams Bahridinovs.

Atgādinām arī, ka čempionāta „ICEBOX 2011" ietvaros pateicoties GROS AUTO atbalstam notiks arī Latvijas šī brīža spēcīgākā profesionālā boksera Maira Brieža cīņa pret horvātu smagsvaru Josipu Jalusiču.

"ICEBOX 2011" biļetes pieejamas "Biļešu Servisa" tirdzniecības tīklā visā Baltijā. Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma!

Tirdzniecībā pieejamas arī vairākas VIP biļešu kategorijas: ICEBOX VIP (biļetes cena LVL 50) ar atsevišķu ieeju, garderobi un vietu pie galdiņa parterā, ICEBOX VIP GOLD (biļetes cena LVL 75) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar "ICEBOX" suvenīru komplektu, ICEBOX VIP PLATINIUM (biļetes cena LVL 100) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar meet&greet ar čempionāta dalībniekiem un "ICEBOX" suvenīru komplektu un ICEBOX VIP LOUNGE (biļetes cena LVL 65) - ar iespēju vērot pasākumu no VIP ložas.

Čempionāta idejas autors un preču zīmes "ICEBOX – hockey meet the ring!" autortiesību īpašnieks ir sporta mārketinga aģentūra PASSPORT, pasākuma līdzorganizators ir UNTITLED productions. Pasākuma norisi Latvijā atbalsta: TV6, radio STAR FM, KAS JAUNS, VIDEO AVATARS, PLAYBOY, DIENA, APOLLO, SKANDI MOTORS.

YouTube video – Kaspara Astašenko performance Somijas SM līgas spēlē:

http://youtu.be/xooRJ6VWKXY

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV