Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Sestdien sāksies Latvijas pludmales futbola čempionāts

Kaspars Lakševics, 26.05.2011. 17:09

Jau šo sestdien, 28.maijā, sāksies Latvijas pludmales futbola čempionāts. Pirmais posms notiks FTA pludmales futbola laukumā „Ķeizarmeža" sporta kompleksā, Rīgā.

Dalību čempionātā apstiprinājušas desmit vienības, kas ir par četrām vairāk nekā pērn. Finansiālu iemeslu dēļ nepiedalīsies pērnā gada bronzas medaļu ieguvēji „Ludza", taču komandas spēlētāji sev ātri vien atrada vietu citās vienībās, kā, piemēram, „Skonto" un „Kreiss". Kā vieni, tā otri, tāpat arī pašreizējie čempioni „Dinamo Lat" un vicečempioni RTU pieskaitāmi galvenajiem favorītiem, kam konkurenci centīsies sastādīt VBFK, „TUC/FTA", „Honda", FC „Raita", FC „Fan" un „Jaunais dinamietis" vienības.

Līdzīgi kā pērn, čempionāts tiks aizvadīts pēc sabraukuma posma principa. Pirmais posms notiks FTA pludmales futbola laukumā „Ķeizarmeža" sporta kompleksā, Rīgā, spēļu sākums pulksten 10:30. Jau pirmajā posmā skatītājus sagaida īsts pludmales futbola saldais ēdiens – pulksten 16:30 laukumā tiksies pagājušā gada čempioni un vicečempioni „Dinamo Lat" un RTU!

Notiks arī Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā. Tās norise paredzēta 6. un 7.augustā Ventspilī, pilsētas svētku ietvaros.

Gan Latvijas čempionātu, gan kausa izcīņu rīko Futbola turnīru asociācija (FTA).

Sacensību otrais posms notiks 4.jūnijā turpat „Ķeizarmeža" sporta kompleksā, bet trešais dienu vēlāk Jūrmalā, Dubultu pludmalē.

Pirmā posma spēļu kalendārs

10:30 FC „Raita" (Rīga) – „Skonto" FC (Rīga)

11:30 „Jaunais dinamietis" (Kaunata) – „Honda" (Ventspils)

12:30 „Skonto" FC (Rīga) – FC „Fan" (Jūrmala)

13:30 „Honda" (Ventspils) – FC „Raita" (Rīga)

14:30 „Kreiss" (Rīga) – „Jaunais dinamietis" (Kaunata)

15:30 FC „Fan" (Jūrmala) – „TUC/FTA" (Rīga)

16:30 RTU (Rīga) – „Dinamo Lat" (Rēzekne)

17:30 VBFK (Jūrmala) – „Kreiss" (Rīga)

18:30 „TUC/FTA" (Rīga) – RTU (Rīga)

19:30 „Dinamo Lat" (Rēzekne) – VBFK (Jūrmala)

Vairāk informācijas meklējiet turnīra mājas lapā: http://fta.lv/beach.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV