Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atklās „Tele2 Rīgas velomaratona" nedēļu

Maija Lazdiņa, 30.05.2011. 16:19

Atklājot „Tele2 Rīgas velomaratona" nedēļu, rīt, 31. maijā plkst. 14.00 t/c „Spice" atklās fotoizstādi "Sieviete uz velosipēda". Vienlaikus ar fotoizstādi būs apskatāmi paši modernākie velosipēdi, un tā būs pēdējā iespēja pirms velomaratona konsultēties ar vadošajiem riteņbraukšanas speciālistiem.
Atklās „Tele2 Rīgas velomaratona" nedēļu

„Tele2 Rīgas velomaratons", kura starts tiks dots jau šo svētdien 11. novembra krastmalā, ir pa spēkam visiem velosipēdu īpašniekiem ar dažādu veidu divriteņiem: profesionālajiem sporta riteņiem, šosejas velosipēdiem, kalnu velosipēdiem jeb MTB, pilsētas divriteņiem, antīkajiem, frīkbaikiem un daudziem citiem. No trīs distancēm sev piemērotāko atradīs visu vecumu un dzimumu braucēji: vīrieši, sievietes, jaunieši, skolēni un ģimenes ar bērniem.

31. maijā t/c „Spice" vienkopus būs skatāmi paši modernākie divriteņi: šosejas riteņi, kalnu velosipēdi jeb MTB, pilsētas velosipēdi un divriteņi bērniem. Riteņbraukšanas speciālisti iepazīstinās ar jaunākajām velosipēdu tendencēm pasaulē un sniegs individuālas konsultācijas. Velomaratonā iespējams piedalīties ne vien ar veikalā iegādātu, bet arī paša konstruētu divriteni, tādēļ tā saucamo frīkbaiku braucēju apvienības „Apokalipses jātnieki" pārstāvji dalīsies pieredzē, kā pašam uzkonstruēt velosipēdu.

No 31. maija līdz 4. jūnija vakaram izstādē t/c „Spice" būs būs iespēja aplūkot arī 22 fotogrāfijas ar Latvijas sievietēm uz velosipēda pilsētas ielās, uz lauku ceļiem, sporta pasākumos. Fotogrāfijas konkursam iesūtījušas dāmas no dažādiem Latvijas reģioniem, paužot pārliecību, ka sieviete uz velosipēda ir eleganta ikvienā apģērbā un situācijā.

Tele2 Rīgas velomaratona nedēļas atklāšanā piedalīsies:
Linards Veide - riteņbraukšanas komandas "Rietumu - Delfin" treneris, velobraukšanas eksperts.
Lelde Ardava - riteņbraukšanas komandas "Rietumu - Delfin" braucēja, velobraukšanas eksperte.
Ingrīda Kosīte - velosipēdu zīmola "Electra" oficiālā pārstāve Baltijas valstīs.
Frīkbaiku braucēju apvienības „Apokalipses jātnieki" pārstāvji.
"Rietumu - Delfin" komandas riteņbraucēji.

Par Tele2 Rīgas velomaratonu

5. jūnijā Rīgā notiks velosezonas sākuma lielākais izaicinājums – „Tele2 Rīgas velomaratons". Pašā Rīgas sirdī 11. novembra krastmalā pulcēsies aktīvākie riteņbraukšanas cienītāji no visas Latvijas. Velomaratonā piedalīsies gan tie velobraukšanas entuziasti, kuriem riteņbraukšana ir brīvdienu vaļasprieks, gan tie, kuri ar velosipēdu pārvietojas ikdienā uz darbu vai skolu, kā arī sportisti, kuriem „Tele2 Rīgas velomaratons" ir profesionāls izaicinājums.

„Tele2 Rīgas velomaratonā" ir trīs distances, no kurām sev piemērotāko atradīs visu vecumu un dzimumu braucēji: vīrieši, sievietes, jaunieši, skolēni un ģimenes ar bērniem. Rīgas Grand Prix (136 km) ir distance profesionāļiem, Tautas distance (49 km) piemērota visiem velobraukšanas cienītājiem un Ģimenes distance (10 km) vecākiem ar bērniem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV